Selvbetjening er ved at blive det første valg

Få et tilbud på dit projekt
Scroll Down
Scroll ned

Effektive selvbetjeningssystemer forbedrer din virksomheds brandimage

Ifølge Forbes indrømmer 96% af kunderne, at kundeservice er vigtig, når de skal vælge, om de forbliver loyale over for et brand. Implementering af banebrydende teknologi bør bidrage til at forbedre kundeoplevelsen. Effektive selvbetjeningssystemer kan forbedre virksomhedens brandimage og øge salget af produkter og tjenester. I dag er selvbetjening blevet den nye norm online og offline, og kunderne sætter pris på det, fordi de foretrækker hurtige løsninger i en verden, hvor svarene er lige ved hånden. Virksomheder på tværs af alle brancher er nødt til at tilpasse sig og holde trit med de stadigt skiftende standarder for kunders selvbetjening og skabe merværdi for deres brand.

Med 66% af voksne, der hævder, at virksomhedens værdiansættelse af deres tid er den vigtigste faktor i beslutningen om, hvorvidt tjenesten er fremragende eller ej, giver disse opdateringer til at forbedre kundeserviceoplevelsen perfekt mening.

Hvorfor arbejde sammen med os?

Vi udvikler selvbetjeningssystemer til en bred vifte af kunder

Front IT tilbyder selvbetjeningssystemer, hvor brugerne centralt kan modtage servicefakturaer, registrere fejl og kommunikere direkte med servicepersonale. Vi dækker ordrehåndtering, regningsbetaling, gavekuponer og meget mere.

Vi har leveret avancerede løsninger til virksomheder i mere end 16 år

Vi sikrer, at jeres selvbetjeningssystemer integreres gnidningsløst med andre interne og eksterne systemer. På grund af vores domænekendskab og store erfaring i en lang række brancher, kan vi opgradere effektiviteten af dine forretningsprocesser.

Vi tager os af din forretningsproces kontinuitet

Vi leverer den ekspertise og kapacitet, der er nødvendig for at træffe effektive valg i beslutningsprocessen. Front IT optimerer de standardiserede arbejds- og beslutningsprocesser og reducerer antallet af handlinger, fejl og administrationstid.

Vi giver en autentisk konkurrencefordel

De fleste off-the-shelf-løsninger kræver, at du tilpasser dine forretningsprocesser til softwaren. Vores skræddersyede selvbetjeningssystemer tilbyder funktioner, der ikke kan købes eller let replikeres - en autentisk konkurrencefordel.

Vi sikrer sikkerheden og compliance af vores løsninger

Vi tilstræber sikkerhed og gennemsigtighed, der er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning. Vores virksomhed garanterer, at risikovurderingen er i overensstemmelse med sikkerhedskravene.

Vores arbejdsproces

Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding
Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding

Kontakt os

E-mail
Besked

Vi siger hej fra København og Vilnius!

Vi har været i gang siden 2006 og har, med fødderne solidt plantet på dansk jord, opnået indgående forståelse for betydningen af skandinaviske værdier, kultur og design. 

Vi elsker at løse vanskelige udfordringer og skabe high performance software, der er let at bruge. Vi designer, vi bygger, vi støtter, vi stiller de rigtige spørgsmål. Vi tror på effektiv kommunikation og gennemtænkt projektstyring gennem hele arbejdsprocessen. 

Og så taler vi både engelsk og dansk!