Gratis IT
Sundheds Check

Det er en service, der giver dig mulighed for at vurdere, om dine it-løsninger og -systemer er effektive, sikre, lever op til de nyeste standarder og behov i din virksomhed. Under revisionen kan vi gennemgå alt fra e-shop og ressourcestyringssystemer til databaser, elektroniske betalingsløsninger og andre integrationer.

Jeg vil gerne have et personligt tilbud!
1

Revisionen

Under denne proces vil vi ikke kun evaluere sikkerheden af de værktøjer og systemer, du bruger, men også hvor effektive de er til at hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Din sikkerhed afhænger ikke kun af dig. Det kommer lige så an på din partners sikkerheds løsninger! Med dette i tankerne, gennemgår vi alle forbindelser/integrationer for at sikre, at dine standard/unikke løsningsteknologier stadig understøttes og opdateres rettidigt.

2

Resultatet

Vi leder dig gennem resultaterne og hvad de viser om tilstanden og sikkerheden af de it-systemer, du bruger. Vi leverer en analyse af IT-systemets ydelses mangler og forslag til, hvordan du bedre implementerer din ønskede funktionalitet eller eliminerer nye problemer.

3

Første Skridt Sammen

Efter at have underskrevet aftalen om fortrolighed (NDA) og sørget for, at du er fortrolig med processen, udfører vi en indledende revision af dine it-systemer. Baseret på resultaterne af revisionen vil vi komme med specifikke forslag til, hvad der kan ændres eller forbedres i din samlede it-arkitektur.

Kontakt os

E-mail
contactformcustom.message_validation