I COVID-æraen er digital omstilling ikke kun et spørgsmål om e-handel

Dato 2021.06.10
Tid 09:00
Varighed 1h
Talere Peter Boris Kreilgaard, Jan Ravn, Ole Bygholm

Registrer nu

Navn
E-mail
Besked
Scroll Down
Scroll ned

Alderen med digital omstilling

Den post-pandemiske verden bevæger sig mod en digital feber-mentalitet. Som forskning viser, er digital omstilling en af de to højeste prioriteter for administrerende direktører, der bestræber sig på at beskytte og bevare deres virksomheder i COVID-19-pandemien.

Med verdensomspændende udgifter til digitale omstillingsteknologier og -tjenester, der forventes at nå op på 2,4 billioner dollars i 2024 (fra 1,3 billioner i 2020), er det ikke længere noget, som kun webshopejere skal tænke over.

Digital omstilling ændrer den måde, organisationer fungerer på. Både systemer, processer, arbejdsgange og kultur bliver revurderede. Ved at drage fordel af automatiserede arbejdsgange og avancerede processer kan virksomheder fra mange forskellige brancher få succes ved at forbinde punkterne på kunderejsen på en måde, der ikke var mulig før. 

Men hvor skal du starte?

Peter Boris Kreilgaard
CMO, Coop.dk
E-handel – har vi kun set toppen af isbjerget?
Jan Ravn
Alignment Officer/PM, Uniqtracking
Digital omstilling i praksis – transport- og byggebranchen
Ole Bygholm
Country Manager, Front IT
Digital omstilling set fra tjenesteudbyderens perspektiv – vigtigheden af valg af den rigtige teknologipartner

Talere

Har vi kun set toppen af det digitale omstillingsbjerg? Hvilke muligheder giver IoT-enheder i de forskellige brancher? Hvordan vælger du en teknologipartner til din digitale omstillingsrejse? Deltag i et indsigtsfuldt webinar med Peter Boris Kreilgaard, Jan Ravn og Ole Bygholm om alt om digital omstilling!