On-site webudvikling - e-commerce, web-applikationer, websider og mobil-apps

I professionelle projekter med e-commerce, web-applikationer, websider og mobil-apps kan succesen øges med tættere samarbejde. Vi er derfor glade for at kunne præsentere vores lean udviklingssetup, hvor vi tilbyder at vores webudviklere kan arbejde on-site, direkte hos kunden, sammen med det øvrige projektteam.

Web- og mobiludvikling på kundens adresse.

Vi tilbyder webudvikling samt udvikling til mobile enheder på tværs af vores kompetenceområder (web-applikationer, e-commerce, websider og apps til iOS eller Android) på kundens adresse i Danmark (København og andre byer som Århus, Odense, Aalborg, Herning mv) såvel som Sverige, Norge og Finland - vores udvikling på kundens adresse kan med fordel erstatte en ansættelse på freelance kontrakt, da vi back-up udvikler i tilfælde af sygdom og ligeledes kan skalere op med flere programmører efter behov. Vores arbejde spænder fra PHP- og .NET-baseret specialudvikling til open-source frameworks og CMS (se venligst vores teknologi-side). Varigheden skal minimum være 1 uge (40 timer), og du har mulighed for at forlænge perioden så længe det behøves. Sammenlignet med traditionel outsourcing tillader modellen, hvor udviklingsarbejdet udføres direkte hos kunden, højere effektivitet og sikrer stor succes i gennemførsel af udviklingsprojekter.

Vi taler både dansk og engelsk og vi kan suppere vores webudviklere og vores udviklingsarbejde med projektledelse, kvalitetskontrol og konsulentydelser.

Vilkår

 • Minimum 1 uge (40 timer)
 • Prisen er inkl. rejseomkostninger
 • Prisen er inkl. omkostninger til ophold
 • Arbejdet udføres på kundens adresse af professionelle webudviklere
 • Projektldelse og support
 • Kunden kan frit vælge imellem on-site og remote arbejde
 • Pris: DKK 19.800 / 1 uge. Timepris DKK 495,-


Remote web- og mobil-udvikling

Et traditionelt lean setup til webudvikling samt mobiludvikling inklusiv ansvarlig team-manager, som kan deltage i kickoff-møder hos kunden og periodevis deltage i statusmøder på kundens adresse i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Størstedelen af udviklingstiden (programmering og kvalitetskontrol) udføres fra vores kontor i Vilnius, LT (nearshore web- og mobiludvikling). Webdvikling på tværs af landegrænser tillader kunden at optimere sit udviklingsbudget, da der ikke skal inkluderes omkostninger til rejse og ophold.

Vilkår

 • Kickoff-møde på kundens adresse
 • Udviklingsarbejdet udføres fra vores kontor i Vilnius af professionelle webudviklere
 • Løbende statusmøder på kundens adresse
 • Ingen omkostninger til rejse og ophold
 • Pris: DKK 395 / time

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 København K, Denmark

Saltoniskiu st. 34a
LT-08105 Vilnius, Lithuania

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC
All of our testers are ISTQB-certified