Services

Et sammendrag af vores produktudbud findes nedenfor, organiseret i fire kategorier

HJEMMESIDER

web-applikationer

Skræddersyet Software med et særligt fokus på enkle brugerflader og høj ydelse.
Cloud-baserede løsninger designet og bygget fra bunden.

Vi skaber brugervenlige webapps skræddersyet til at tilfredsstille dine unikke forretningsbehov eller til at fremme dine forretningsmæssige koncepter, hvadenten det vedrører konventionelle virksomheder eller startups. FrontIT kan tilbyde en altfavnende service-pakke, hvormed vi kan konceptualisere, designe, udvikle, understøtte og skalere specieltudviklede softwareløsninger – og integrere dem med tredieparts-værktøjer. Vi vil gerne fremme en dynamisk proces, der tillader ændringer undervejs efterhånden som ny indsigt opnås, og ideerne modnes.

enterprise solutions, SaaS
fra 395 DKK/HR
E-Commerce

E-handel

E-handel er ikke bare endnu en måde at sælge på. Det handler om at levere en solid og troværdig oplevelse til dine kunder.
Webshops baseret på Magento, Drupal Commerce, WordPress WooCommerce og Typo3 Multishop.

Slip dit online-forretningspotentiale løs og løft din omsætning.

Bliv forsynet med smarte e-handelsløsninger så du kan få success med din online forretningsmodel. Vore løsninger er baserede på velafprøvede platforme og de nyeste teknologier. Vores team af fagfolk vil omhyggeligt styre dit projekt, så du kan opnå den bedst mulige kundeoplevelse på forskellige enheder og skabe tillid hos kunderne, så de kommer igen.

B2b and b2c webshop solutions
fra 395 DKK/HR
HJEMMESIDER

Hjemmesider

Hjemmesider på nogle af de mest anerkendte Content Management Systems: Drupal, WordPress, Typo3
Det første indtryk betyder noget - og varer ved.

Skaber din hjemmeside et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed? Forskning viser at du har kun 0,05 sekunder til at overbevise en besøgende om, at det er værd at bruge tid på dig. Det er her, vi kommer ind i billedet. Med websider drejer det sig om at have et virkelig godt design og om den lethed, hvormed du kan tilføje og vedligeholde inhold i dets forskellige former. Derfor er det altafgørende for os at lave et perfekt front-end til dit website og levere et solidt administrativt backend, så det hele fungerer.

Vi udfører full-cycle webudvikling- og designydelser. Vi starter med den kreative fase efterfulgt af programmering og kvalitetskontrol, og fortsætter derefter med fortløbende support og vedligeholdelse. Vi har stor erfaring på området, og vil sørge for at få dit website op at køre problemfrit.

Web/brand/marketing sites
fra 395 DKK/HR
HJEMMESIDER
Mobile løsninger

iOS & Android Apps

Native apps til iOS og Android, eller browser-baserede web-apps. Fra simple apps med fokus på få funktioner, til fuldkomne, mobile løsninger.

Vi tilbyder mobile apps med en meget bred funktionalitet, fra online betalinger og inkøb til flybooking og ordresporing. Vi bygger både cross-platform mobile webapplikationer til Android, iOS, Windows Phone og Blackberry, og native applikationer til Android, iOS og Windows Phone.

Ud over appudvikling tilbyder vi en omfattende viden om værktøjer og teknikker til at hjælpe dig med at finde den mest effektive måde at opfylde din mobilstrategi på. Det omfatter udarbejdelse af interaktive websider, som kan sikre den bedste brugeroplevelse på forskellige stationære, bærbare og mobile enheder.

Software to-go
fra 395 DKK/HR

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC
All of our testers are ISTQB-certified