WORDPRESS

Webudvikling baseret på WordPress - det mest udbredte content management system

WordPress og FrontIT

Uanset kompleksiteten af dit projekt, så er FrontIT’s erfarne team af Wordpress udviklere din one stop-serviceleverandør. Vi vejleder dig og levererer løsningen, fra design til go-live, fra support til vedligeholdelse. Uanset om du har en eksisterende platform at bygge videre på, eller du vil skabe et splinternyt website rig på features som kræver et særligt design, eller særlige plugins eller moduler, så kan vores team lave det.

Med flere end 10 års erfaring i WordPress udvikling har vi bevist at FrontIT kan levere WordPress-projekter der lever op til og overgår vores kunders forventninger og skaber unikke oplevelser for slutbrugere. Vi tager os af alt det tekniske, der gemmer sig bag websitet, så du kan nyde slutresultatet og fortælle din historie. Vores mål er at støtte dig så godt og effektivt som muligt.

Vores tjenester indenfor Wordpress udvikling indbefatter:

  • Specielle udviklingsopgaver med WordPress
  • WordPress-udrulning
  • Specialtilretning af WordPress CMS’ere
  • Website design i WordPress
  • WordPress temadesign, -udviking, og -tilretning
  • WordPress plugindesign, -udvikling- og tilretning
  • Wordpress moduldesign og -udvikling
  • Migration til WordPress fra andre CMS’ere
  • Integration af WordPress med trediepartssystemer og -løsninger.
  • Vedligholdelse, support og fejlfinding på Wordpress-installationer.

Selv om WordPress er mere eller mindre gratis og bliver distribueret under GNU GPL - som betyder at der ikke er licensudgifter når man vælger WordPress - vil vi anbefale at bruge et professionelt udviklingsteam som FrontIT. På den måde vil du kunne undgå trial-and-error-oplevelser og nogle af de faremomenter der følger med open source-software, som f eks skabeloner og temaer som ikke er af en tilstrækkelig høj kvalitet.

Ved at vælge FrontIT får du prioriteret adgang til vores erfarne team og vil kunne anvende vores best practices til at minimere time-to-market, sikre en slutbrugeroplevelse med højt niveau, og maksimere den værdi som WordPress kan tilføre. Vores process dækker alle projektets faser fra analyse af virksomhedens behov til WordPress-baseret design, webudvikling, afprøvning, udrulning, support og vedligeholdelse. Vi måler vores succes på, hvor meget værdi, vores løsning skaber hos dig.

Hvorfor vælge WordPress?

Til alle som overvejer et CMS, er WordPress et valg der ligger lige for. Systemet vil højst sandsynligt passe perfekt til dine behov – og det med en brugeroplevelse på højt niveau. Her er vores bedste bud på, hvorfor WordPress meget vel kunne være det rigtige CMS til din virksomhed:

Forberedt til mobilverdenen

Når brugere nu tilgår internettet ved hjælp af så mange forskellige computerenheder, så er det bydende nødvendigt at platformen kan sikre at websitet ser godt ud og virker upåklageligt, uanset enhedens udforming -- om det så er en højopløsningsskærm til skrivebordet eller en lille skærm på en mobil.

Mobilvenlige (responsive) temaer klarer denne udfordring uden at kræve en ekstra indsats med design og udvikling. De fleste temaer, som kan bruges med WordPress, er lavet i overensstemmelse med responsive designprincipper, hvilket gør dem klar til mobilen - eller faktisk til en hvilken som helst anden enhed - helt enkelt og som regel uden ekstraomkostninger.

LET TILPASNING

Det er let at lave omfattende specialtilpasninger med WordPress. Skal du bruge et frisk, nyt udseende på dit website? Det er præcist hvad tilpasningsdelen i WordPress administratormodulet er skabt til: Her klares alt fra tilpasning af forskellige features, som f.eks et farveskema, til valg af et helt nyt tema.Altsammen noget der klares med få klik med musen.

Og når der er tale om at skræddersy funktionerne, så findes der tusindvis af plugins (hvoraf mange findes i en gratis udgave) samt tilpasninger lavet fra bunden af, som er klar til en udrulning, der er næsten automatisk: fra at styre din SEO-data til at tilføje abonnementstyper, og til at klargøre e-commerce funktioner.

GIGANTISK BRUGERFÆLLESKAB

Det kæmpestore WordPress brugerfællesskab er først og fremmest noget der giver dig sikkerhed for din investering. Uanset hvem der har været den oprindelige udvikler af din WordPress installation, og lige meget hvilke ændringer du har planer om, eller problemstillinger du kommer ud for, så kan du være sikker på at kunne få support fra erfarne fagfolk, som dagligt anvender og arbejder med WordPress platformen.

Og når du har valgt temaer, plugins eller produkter, som lever op til FrontIT's standard, så vil du normalt få prioriteret adgang til et team udpeget specielt til dit projekt, som vil hjælpe dig med alle udfordringer som måtte dukke op.

FØDT TIL AT VÆRE EN BLOG

Helt fra begyndelse blev WordPress udtænkt og udviklet som en lettilgængelig og brugervenlig platform til blogging. Og selv om den har vokset sig til et CMS, der er rig på features, så er blogs forblevet en integreret del af WordPress og leverer muligvis den bedste brugeroplevelse af noget CMS på markedet. Wordpress er industristandarden med værktøjer til produktiv, kosteffektiv implementering af en indholdsdrevet vækststrategi for din website.

ET MODENT MILJØ

Med flere end 10 års udvikling bag sig og installationer over hele kloden har WordPress bevist at den er en moden, problemfri platform, som er istand til at tilfresstille kravene fra langt de fleste brugere og virksomheder. Kort sagt, flere end 27% af verdens websites kører på WordPress, og det ville ikke være tilfældet hvis den ikke var en effektiv, sikker, og robust platform.

LET AT BRUGE OG HURTIG UDRULNING

WordPress er berømt for dens brugervenlighed og hurtige implementering. Den funktionelle backend leverer en pålidelig brugeroplevelse, hvor intet går tabt i processen. I de fleste tilfælde kan en WordPress-løsning implementeres meget hurtigt, sågar på en enkel dag. Den endelige tidsplan er selvfølgelig afhængig af omfanget af tilpasningerne, men WordPress-kernen indholder kraftige værktøjer til content management, som minimerer behovet for investeringer og reducerer tiden, der går med at få dit site op at køre.

SEO-VENLIG

WordPress er skabt til at gøre SEO-processen så let som muligt ved at håndtere mange SEO-relaterede problemstillinger automatisk - Google siger at WordPress er 99% venlig over for SEO. WordPress opnår denne høje karakter ved automatisk og effektivt at dække vigtige krav til god SEO såsom XML Sitemap, god HTML coding, generering af standarder, hurtig indlæsning, billedeoptimering, integrering af sociale medier osv.

Desuden kan du kan forbedre dine SEO-resultater endnu mere ved at anvende forskellige færdige WordPress SEO-plugins eller ved at vælge professionel SEO-rådgivning til at maksimere værdien af ydelserne, som WordPress’ teknologiske platform kan levere.

Lad os snakke sammen

Lad os mødes for at finde ud af hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed med et website baseret på Wordpress. Og det uanset din virksomheds størrelse og størrelsen på dit projekt.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 København K, Denmark

Saltoniskiu st. 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC
All of our testers are ISTQB-certified