I 2040 foretages mere end 95% af alle køb online.

Få et tilbud på dit e-handelsprojekt
Scroll Down
Scroll ned

Mere end 2 milliarder kunder online

Da flere mennesker vælger at købe digitalt hver dag, har mærker over hele verden en unik chance for at nå et virkelig massivt publikum.Selvom dette betyder et højere konkurrenceniveau, vil det samlede e-handelsforbrug også stige eksponentielt. Hvad betyder det? Nu er det bedste tidspunkt at sikre din virksomheds fremtid.

2020 4,2 billioner USD
2023 6,5 billioner USD

Hvorfor samarbejde med os?

Rådgivning og digital vækststrategi

Uanset om du starter et helt nyt e-handelsprojekt eller har brug for at fremskynde din virksomhed, udvikler vi innovative køreplaner og løsninger, der ikke kun løser og løser meget specifikke problemer, men også hjælper dig med at forbedre din samlede it-

Brugerorienteret produktudvikling

Ved at kombinere originalitet, godt brugeroplevelsesdesign og innovative teknologier, sørger vi for, at du anvender e-handelsløsninge, der ikke kun giver din virksomhed langvarig værdi, men også er skalerbare og virkelig nemme at bruge.

Fuld e-shop-integration med salg, logistik, levering

Uanset om det er færdigt eller bygget helt fra bunden kun til dig, finder vi, skaber og integrerer løsninger, der virkelig optimerer din drift og som bedst passer til dine forretningsbehov.

Trusted Digital Business Partner

Med mere end 10 års professionel erfaring inden for området behandler vi hvert projekt som et langvarigt forhold. Derfor fortsætter 90% af vores førstegangskunder hos os i mange år.

Datadrevet tilgang til problemløsning

Med vores omfattende faglige viden inden for forretningsanalyse hjælper vi dig med at konvertere data til handlingsbar indsigt, træffe velinformerede beslutninger og især forbedre din forretningseffektivitet.

Vores arbejdsproces

Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding
Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding

Kontakt os

E-mail
Besked

Vi siger hej fra København og Vilnius!

Vi har været i gang siden 2006 og har, med fødderne solidt plantet på dansk jord, opnået indgående forståelse for betydningen af skandinaviske værdier, kultur og design. 

Vi elsker at løse vanskelige udfordringer og skabe high performance software, der er let at bruge. Vi designer, vi bygger, vi støtter, vi stiller de rigtige spørgsmål. Vi tror på effektiv kommunikation og gennemtænkt projektstyring gennem hele arbejdsprocessen. 

Og så taler vi både engelsk og dansk!

Ole Bygholm
Virksomhedskonsulent i Danmark

Vores team

Vi er et team på mere end 40 nysgerrige projektledere, forretningsanalytikere, softwareingeniører, scrum-mastere og QA-specialister, der elsker vores jobs lige så meget, som du elsker din virksomhed. 

Vi er ressourcestærke problemløsere og produktive entreprenuer der kombinerer vores ressourcer og vores evner til det fulde når vi leverer stærk projektledelse, de bedste best practises og værdifuld rådgivning til alle projekter vi kaster os over.