PerlasGO

En mobilapp til praktisk og gratis periodiske betalinger.

Den Korte

Perlas Group leverer forskellige finansielle tjenesteydelser, herunder:

 • opkrævning forsyningsregninger og andre skatter, herunder vejvignet, fiskeritilladelser, park besøgende billetter;
 • kontante overførsler, hævning af kontanter, indskud;
 • forudbetalt telefonregning genopfyldning;
 • lotterier;
 • forsikringsmæglervirksomhed;
 • kreditter.


Perlas Group har et veludviklet netværk af terminaler, hvor de fleste af de ovennævnte tjenester er tilgængelige. Terminalerne kan findes i næsten alle supermarkeder eller butikker i landet, hvilket er meget bekvemt for folk, da dette også garanterer, at finansielle tjenesteydelser er tilgængelige uden for sædvanlig åbningstid.


Terminalerne var en rettidig og gennemprøvet løsning. I løbet af det seneste årti er smartphones og tablets blevet en væsentlig del af vores hverdag, og mange hverdagsanliggender håndteres ved hjælp af dem. Dette er, hvordan ideen om PerlasGO ansøgningen blev født - "flytte terminalen til en mobiltelefon," dvs tjenester til rådighed på terminaler, der skal stilles til rådighed på mobile enheder. Systemet med kommercielle tjenester, som understøtter hele terminalnettet og de tjenester, der leveres i dem, er allerede blevet udviklet. Det eneste, der mangler, er at gøre den tilgængelig på mobile enheder.

Hvad vi gjorde


PerlasGO-programmet har et separat backend-system, der "samarbejder" med kommercielle tjenester-systemet via API'en. Alle betalingsdata overføres til kommercielle tjenester-systemet, og den eksisterende kommercielle tjenester-løsning bruges til bebyggelser med tjenesteudbydere, partnere og formidlere. Data om fakturaer, der kan betales af PerlasGO-brugere, sendes med jævne mellemrum fra det kommercielle servicesystem til PerlasGO-systemet.


Sideløbende hermed blev der udviklet et andet delsystem til indlæsning af data fra tjenesteudbydere. Leverandører kan overføre faktureringsdata både i filer og via webtjenester. Da tjenesteudbydere leverer data på forskellige måder (f.eks. varierer filformater), er der udviklet en mekanisme i delsystemet Dataindlæsning, der gør det muligt for konfigurationen at beskrive formatet af de leverede data. Det betyder, at dataene nu kan præsenteres på en række forskellige måder uden behov for softwareændringer.


Nogle af de vigtigste appfunktioner omfatter:

 • Brugerne kan scanne fakturaer eller indtaste data manuelt;
 • En ubegrænset liste over tjenesteudbydere;
 • Tjenesteudbydere kan uploade specifikke data til systemet vedrørende betalingerne;
 • Brugerne kan oprette tilbagevendende betalinger;
 • Automatiske opdateringer af betalingsdata fra tjenesteudbydere;
 • Brugerne kan betale for hele listen over betalinger, de har oprettet, eller adskille individuelle fakturaer i den;
 • Brugerne kan oprette et ubegrænset antal betalingslister og gruppere dem lettere;
 • Brugere kan betale enten via e-banksystemer eller kontant på Perlas terminaler over hele landet;
 • Brugerne vil blive mindet om de forfaldne fakturaer og givet en detaljeret betalingshistorik.


PerlasGO-applikationen er integreret i PIS-systemet (Payment Initiation Service), som i øjeblikket er under udvikling og tillader betalinger gennem banker, der opererer i Litauen.


Resultatet

PerlasGO-appen er tilgængelig i Apple-, Google- og Huawei-appbutikkerne, og den kan bruges til at betale for en bred vifte af tjenester. Alt på ét sted ved et tryk på en knap. Appen har også gjort det muligt at nå ud til yngre teknisk kyndige brugere, der ikke havde brugt Perlas-terminaler før.

Vi har været tilfredse med deres præstation indtil videre. Teamet gør altid sit bedste og er hurtigt til at reagere, når der er problemer med apps. Serverne gik ned for et par måneder siden og Front IT handlede så hurtigt som muligt. De tildelte ressourcer til at hjælpe os inden for 1–2 timer, og de løste problemet på kortest mulig tid. Det var et serverproblem, så det var ikke deres skyld, at appen gik ned, men de hjalp os alligevel.

Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!

Hvordan ser succes ud for jer og jeres virksomhed? Lad os finde ud af det sammen!

Kontakt os
Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!