Perlas Finance

Website opgraderinger med ekstra funktionalitet

Den korte

Perlas Finans startede sine aktiviteter i Litauen i 2008. Selskabet leverer gebyr & ned betaling indsamling tjenester og GSM forudbetalte kort refill tjenester, samt kontant depositum, kontant hævning og bankoverførsel tjenester. Virksomheden leverer disse tjenester ved hjælp af et netværk af terminaler, der er udviklet i hele Litauen, og har på meget kort tid formået at etablere sig på markedet for betalingstjenester.


I 2015 blev Perlas Finance en elektronisk penge- og betalingsinstitution med licens fra Litauens centralbank og medlem af detailbetalingssystemet og SEPA-betalingssystemet, som begge administreres af Litauens centralbank. Dette gør det muligt for virksomheden at tilbyde sine kunder online betaling og pengeoverførselstjenester til både enkeltpersoner og virksomheder.

Teknologi

  • WordPress

Hvad gjorde vi

Vi har opdateret(facelifted)deres hjemmeside til ikke kun at være mere avanceret og brugervenlig, men at problemfrit integrere med forskellige forsikringsselskaber. Brugerne kan nu få faktiske tilbud og købe forsikringspolicer direkte på hjemmesiden.

Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!

Hvordan ser succes ud for jer og jeres virksomhed? Lad os finde ud af det sammen!

Kontakt os
Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!