Drupal er det førende open-source content management system (CMS) til virksomheder. Det er skrevet i PHP og fungerer som back-end for mindst 2.3% af alle websites på verdensplan. Det bliver desuden brugt til personlige websites, offentlige myndigheder og nonprofit virksomheder og mange andre formål, deriblandt private blogs. Det svarer til over en million websites, deriblandt White House, ING og Proctor & Gamble.

Drupal udvikles og vedligeholdes af et fællesskab på flere end 100.000 brugere og udviklere, og det har givet flere end 37.000 gratis moduler, der udvider og tilpasser Drupals funktionalitet. Og flere end 2.400 temaer som ændrer på og udgør Drupals udseende og brugerflade.

Har du spørgsmål om Drupal, som vi kan svare på? Tag i så fald meget gerne kontakt til os.

DRUPAL OG FRONTIT

FrontIT har stor og langvarig erfaring med Drupal webudvikling: Det er faktisk sådan at et flertal af vores kunder har valgt Drupal som deres back- end CMS-platform. Drupal har fået høj prioritering for vores udviklingsteam. Vort mål dermed er at blive kendt som specialister i Drupal-løsninger, ikke generalister som ikke har et dybtegående kendskab til Drupal-miljøets muligheder. Vores kundebase af Drupal-brugere er et solidt bevis på at det er lykkedes for os.

Om du arbejder med et mindre website eller er ved at investere i udvikling af en stor e-commerce platform, så er FrontIT klar til opgaven som din one-stop leverandør af udviklingsløsninger. Vi skræddersyr vores servicepakke til dig så den passer både dine behov og dit budget:

 • Brugerspecificeret udvikling af Drupal løsninger.
 • Udrulning og ibrugtagning af Drupal løsninger.
 • Tilpasning af Drupal CMS-løsninger
 • Konstruktion af websites med Drupal
 • Udvikling af Drupal-baseret eCommerce-løsninger
 • Specialløsninger, design, udvikling, og tilpasninger af temaer til Drupal
 • Specialløsninger, design, udvikling, og tilpasninger af skabeloner til Drupal.
 • Moduldesign og -udvikling i Drupal
 • Migration fra andre CMS’er til Drupal
 • Integration af tredjeparts-systemer og -løsninger med Drupal.
 • Vedligeholdelse, support og fejlfinding i Drupal-løsninger.

Når du vælger FrontIT får du adgang til vores erfarne team. Du vil kunne gøre brug af vores best-practices og projektledelse. Og vil få support og bistand med nye eller eksisterende Drupal-installationer under den vedvarende proces som modning af dit website er.

DRUPAL ER GRATIS... ELLER ER DET?

Drupal bliver distribueret under betingelserne beskrevet i GNU General Public License (eller ”GPL’en”). Det betyder at det står alle frit at downloade Drupal og dele det med andre. Det bærende princip i open-source konceptet er at man godt må distribuere og sælge services som er skabt med softwaren, men man må ikke sælge selve softwaren. Derfor kommer brugere ikke til at betale licensafgifter - Drupal kan downloades og bruges uden betaling. Og hjælp og support fra Drupal fællesskabet kan også fås uden beregning. Det gør det lettere at være tryg ved dit valg af Drupal.

For at maksimere værdien af dit valg anbefaler vi, at du vælger at arbejde sammen med FrontIT’s erfarne Drupal-konsulenter. Da Drupal er en løsning med stort format, så har den naturligvis en indbygget kompleksitet og et betydeligt antal af temaer, moduler, skabeloner, etc fra Drupal-fællesskabet. Disse kan være af varierende kvalitet, og det kan være meget svært at overskue deres værdi, beherske deres muligheder og tilpasse dem.

Hos FrontIT vil vi hjælpe vores kunder til at undgå trial & error-oplevelser og den vanskelige indlæringsproces som Drupal er berygtet for samt den dermed forbundne spild af tid og penge. Vi vil hjælpe dig med at definere og gennemføre den mest kosteffektive løsning, en løsning rig på features og design, og som vil sikre en førsteklasses brugeroplevelse. Processen går fra analysen af virksomhedens behov til Drupal-baseret design, udvikling, tests, ibrugtagning og support og vedligeholdelse. Effektiviteten af din investering i projektet er vores definition på succes!

HVORFOR VÆLGE DRUPAL?

Der er flere gode grunde til at vælge Drupal. Her er nogle af dem:

FREMRAGENDE RY

Antallet af installationer i brug er tæt på 1,5 millioner, og antallet af disponible moduler over 40.000, hvilket definitivt etablerer Drupal som en betydelig spiller inden for content management på websites. Flere og flere brugere vælger nu en CMS løsning fra Drupal til at skabe og vedligeholde websites i den absolutte topklasse overalt i verdenen.

DEN GLOBALE BRUGERGRUPPE

Drupal nyder godt af den koncentrerede innovation fra dens open- source fællesskab, der består af over en million medlemmer - softwareingeniører, designspecialister, forfattere af indhold, redaktører, journalister, fans, virksomhedssponsorer osv. Det skaber en sikkerhed for at få udbytte af de investerede ressourcer og en holdbarhed for Drupal websites helt ud i fremtiden af den teknologiske udvikling.

SIKKERHED ER I HØJSÆDET

For at sikre overholdelse af de højeste sikkerhedsstandarder har Drupal et dedikeret team der tager sig af kendte sikkerhedshuller og også er ansvarlig for at lægge en strategisk roadmap for at opfylde Drupal-relaterede sikkerhedsmål. Med denne indstilling har Drupal vist sin nul-tolerance forpligtelse over for enhver risikko som kunne kompromittere et website bygget på Drupal, og sender samtidigt et stærkt budskab om at sikkerhed er det allervigtigste for at sikre en websites succes.

TILGÆNGELIGHED

Som et open-source content management system (CMS) får Drupal stærke anbefalinger for sit høje niveau af tilgængelighed (som udspringer af Drupals softwarestandarder) mens den samtidigt bliver anset som et af de mest kosteffektive CMS’ere på markedet.

Når det drejer sig om at forvalte og redigere inhold bliver overholdelsen af reglerne (compliance) sjældent set som topprioriteten, men websider baseret på Drupal nyder godt af at de overholder AAA, AODA, AA og WCAG2.0 standarderne.

INTEGRATION MED TREDJEPARTS OG ÆLDRE SYSTEMER

Integration af ældre systemer er en af de største bekymringer for mange virksomheder når et nyt system skal vælges. Drupal er ingen undtagelse, og den gode nyhed er at den leverer mulighed for problemfri integration med eksisterende systemer såsom email, analytics, marketing automation og andre digitale løsninger.

EN LEVERANDØR MED GLOBALT FORMAT

Desuden råder Drupal over en fremragende support for flersproglige løsninger og globalisering, og kan derfor let tilpasses sådan at den giver en oplevelelse med globalt tilsnit. De disponible oversættelser af brugerfladen betyder at Drupal taler alles sprog.

Kontakt os

E-mail
Besked