PhoneGap er en hybrid ramme til udvikling af mobile apps. Den leverer en CSS3, HTML5 og JavaSCript wrapper til bygning af tværplatformsoftware. PhoneGap blev skabt af Nitobi og købt af Adobe Systems i 2011 ig blev senere stillet frit til offentlig anvendelse via en open source version ved navn Apache Cordova. Cordova er en state-of-the-art framework som mange store spillere i industrien bidrager til, heriblandt Microsoft, Google, Intel, Mozilla og andre.

Selve PhoneGap er en selvstændig version og et subsystem som kører ovenpå Cordova. Da den er en open source framework, så tillader den andre wrappere at blive bygget ovenpå den, hvilket stiller endnu flere værktøjer og services til rådighed hvormed man kan bygge mobile apps. Det samme princip med anvendelse af flere niveauer af wrappere bliver også anvendt af mange andre populære produkter såsom TACO, Visual Studio, Cocoon, Intel XDK med flere.

PhoneGap/Cordova overflødiggør behovet for at bygge på de proprietære APIs af moderne mobiloperativsystemer – iOS, Android, og Windows Phone. Man kan istedet benytte industristandardsprog såsom HTML, CSS og Javascript og den resulterende kode kan så oversættes af framework’en til platformspecifikke kode som så kan køre på devicen uden yderligere tiltag.

FEATURES AF PHONEGAP

 • PhoneGap muliggør genbrug af eksisterende kode (HTML/Javascript) til hurtigere og mere kosteffektiv udvikling af mobilapps.
 • I modsætning til nogle andre frameworks til udvikling af hybride applikationer, så kan PhoneGap levere tilgang til devicens/operativsystemets indbyggede HTML-forberedte kapabiliteter såsom GPS, accelerometer, kamera, vibration osv og dermed gør det muligt for din tværplaformskkode at bruge disse features.
 • PhoneGap understøtter versionering til flere mobile platforme.
 • Udvikling ved brug af webbaseret teknologi såsom HTML/CSS/JavaScript sikrer en højere ydeevne og lavere udviklingsomkostninger sammenlignet med mere specialiserede sprog såsom Objective-C
 • Stiller værktøjer, features og teknologier til hurtigere og lettere udviklings- og testprocesser til rådighed, deriblandt en AIR simulator, sitespecifikke versionering og adgang til klient-API’ere og Objective-C kode.
 • PhoneGap understøtter alle de vigtigste mobile platforme, heriblandt iOS, Android, Windows Phone, og Blackberry
 • PhoneGap er baseret på et open source produkt (Cordova)

PHONEGAP OG FRONTIT

Hos FontIt har vi mange års erfaring med udvikling af PhoneGap-baserede mobile applikationer, og vi har været med fra dens første version. Fra idé til design til ibrugtagningen af produktet og videre frem -- vores professionelle team vil kunne oversætte din virksomhedsbehov til en moderne softwareløsning som tager hensyn til dine specielle behov mht tidsrammen, UX, sikkerhedsaspekter og meget mere

Ved at udnytte PhoneGap kan vi udvikle kosteffektive, moderne, dynamiske mobile applikationer som er let at bruge, robuste, skalérbare og istand til at fungere med flere devices og form factors.

HVOR VÆLGE OS?

For os har vores klienters behov første prioritet. Ved at identificere disse behov kan vi rådgive om den bedste vej frem og arbejder tæt med kunden på vejen -- fra koncept til ibrugtagning -- for at kunne sikre at vi bygger det rigtige produkt, om det så er en webapp eller en app til en smartphone eller tablet. Vores lange erfaring med udvikling af mobile applikationer, som kan dokumenteres med en lang liste af vellykkede opgaver og glæde kunder, gør det muligt for os bedre at kunne forstå kundernes behov og udfordringer og tage os af dem inden de bliver til et problem.

Værdierne og motivationerne som vores forretning bygger på er:

 • Levering til aftalt pris og tid
 • Projektstyring på en helt transparent og agile måde eller iflg kundens anvisningers
 • Åben og effektiv kommunikation
 • Brugeroplevelsen er hjørnestenen i vores løsninger
 • Ingen skjulte betingelser, ingen skjulte omkostninger.

Ansæt vores velfungerende team af professionelle udviklere og lad os hjælpe dig opnå mere i din forretning ved at skabe UX-fokuserede, integrerede, robuste og skalérbare løsninger med mange features.

 • FontIT’s udviklerteam har stor erfaring med at levere løsninger til mange forskellige platforme og operativsystemer.
 • FrontIT’s udviklings- og projektstyringspraksis er baseret på industristandard best practices.
 • FrontIT har erfaring med at arbejde med og forstå behovene i flere industrier og brancher: rejse, offentlige virksomheder, sundhedssektoren, detail, e-commerce, telecomm, ERP og dokumenthåndtering med flere.
 • FrontIT laver udvikling af brugerdefinerede løsninger til både specifikke og tværplatforms løsninger, og vi laver også porteringer mellem eller til iOS, Android og Windows Phone.
 • FrontIT kan også tilpasse, vedligeholde, integrere og fejlfinde legacy, tredieparts og open source løsninger, applikationer og applikationspakker.

Kontakt os

E-mail
Besked