TYPO3 CMS er backend i over 300.000 websites på verdensplan, fra globale virksomheder og organisationer til universiteter, mindre virksomheder, og nonprofit organisationer som, f eks: Volkswagen, Air France, New York Times, Lufthansa, Ford, Samsung, Stanford University, General Electric, Konica- Minolta, Leica Microsystems. Vil du være den næste på listen?

TYPO3 POWER

TYPO3 er en gratis, kraftfuld open source content management system (CMS) platform, bygget på PHP, til store virksomheder. Det er et moderne, sofistikeret værktøj til udvikling af websites af næsten alle typer: hjemmesider, blogs, aviser, e-commerce, uddannelsessteder, osv. Den blev skabt specielt med henblik på storvirksomheders behov.

TYPO3 OG FRONTIT

Kraft er ingenting uden kontrol! Med TYPO3’s styrke følger en mere eller mindre krævende indlæringsproces, og der kan ikke forventes nogle ”lette løsninger”. Det kan nogle gange give resultater af blandet kvalitet. Det er dér FrontIT kan hjælpe!

FrontIT tilbyder omgående hjælp til at forbedre din ROI (return on investment/afkast på investering) med TYPO3. Alene eller sammen med din virksomhed, så vil vores TYPO3 udviklere få dit TYPO3 CMS tilpasset, udrullet, og sat igang, hurtigt og let. Ved at bruge vores best practices, projektstyring og supportservices får du prioriteret adgang til vores højtuddannede specialister, som kan assistere både med uopsættelige, forsinkede udviklingsprojekter og under den løbende udvikling af dit website.

FORDELENE VED TYPO3

Til Typo3 er der mange, vigtige udvidelser som er lette at tilgå og installere. Det er nemt at opsætte sidestrukturer med flere niveauer og endog meget komplekse sidestrukturer kan opsættes i Typo3. Siderne kan baseres på samme eller helt forskellige skabeloner. Desuden, i modsætning til mange andre populære CMS’ere på markedet, er TYPO3 også i stand til at give slutbrugere en nogenlunde klar forestilling om hvordan siden kommer til at tage sig ud på frontenden.

Ved FrontIT’s hjælp er TYPO3 100% skalérbar i takt med dine ambitiøse fremtidsplaner. Foruden kunderegistrering og passwordbeskyttelse for de enkelte sider har man mulighed for at have flere websites i én installation. Alle websites i installationen kan dele skabeloner og andre funktioner. Der findes også indbygget versionsnummering for indhold og workflows og understøttelse for flersproglig indhold - det hele er klar til at slippes løs med minimal konfiguration. Og, har vi nævnt at TYPO3 også fungerer på mobilen uden videre?

Kontakt os

E-mail
Besked