WooCommerce blev oprindeligt udviklet som en plugin til WordPress, som er det mest udbredte content management system. Formålet med WooCommerce er at gøre det muligt for både små og store virksomheder at få e- shopfunktionalitet på deres websites.

Den første udgave af WooCommerece blev udgivet i 2011, og blev godt modtaget af WordPress samfundet pga dens ligetil installation, rige tilpasningsmuligheder og, ikke mindst, fordi den var gratis.

Frem til idag er WooCommerce blevet downloadet over 4 millioner gange og skønnes at køre på flere end 2 millioner aktive shops på hele verden. Disse tal er bemærkelsesværdige og vidner om WooCommerces store popularitet, som skyldes en kombination af robusthed, funktionalitet, gratis opensource licens, og den store tilgængelighed af yderligere add-ons og themes.

Ligesom Wordpress er WooCommerce i høj grad en brugerdefinerbar og modulær softwareløsning med store muligheder for videre tilpasning til særlige behov. Eller også kan man let finde add-ons, themes osv - inklusiv flere end 400 officielle add-ons osv som leveres af flere end 350 leverandører overalt på verden.

WOOCOMMERCES KERNEFUNKTIONALITETER

WooCommerce er et fremragende valg til dem som ikke har erfaring med e-commerce, og især hvis de har brugt Word Press før. Uden tilpasning tilbyder Woocommerce:

 • En fællesoplevelse med den populære WordPress CMS og dets kendte brugervenlighed.
 • Støtte for brugerdefinerede produkttyper og attributer såvel som et ubegrænset antal produkter.
 • Robuste extensions baseret på WordPress plugin arkitektur
 • WooCommerce integration med de mest brugte betalingssystemer gennem extensions
 • Rigt udvalg af gratis og ikke-gratis themes og extensions såsom Google Analytics
 • RestAPI’et og udførlig dokumentation såvel som støtte fra udviklerne.
 • Understøttelse af SSL til sikker kommunikation og andre grundlæggende sikerhedsforanstaltninger

Ovevejer du at bruge WooCommerce? Så lad os venligst hjælpe dig med på rejsen.

WOOCOMMERCE OG FRONTIT

FrontIT har udviklet webapplikationer og ecommerce-løsninger i over 10 år. Vi har et indgående kendskab til WordPress og AJAX og vores produktudviklingsproces er styret af præcise standarder for kvalitetskontrol og Agile projektleveringsteknologi.

Ved at vælge FrontIT til dit WooCommerce-projekt vil du kunne bygge på vores omfattende erfaring i udvikling af specialtilpassede brancheløsninger, herunder WooCommerce udvikling. Vi vil gerne fungere som en one-stop leverandør af udviklingsservices for din specialtilpassede løsning - fra idé til færdigt produkt:

 • Skræddersyet design og en projektplan som passer dit budget og tidsramme.
 • Særligt udpeget produktejer/projektansvarlig som særlig kontakt under hele projektet
 • Omfattende ekspertise og en dokumenteret historie af succesrige ecommerce- og andre webprojekter.
 • Hele sortimentet af services: udvikling, design, tilpasning, migration, vedligeholdelse og support.

HVORFOR VÆLGE WOOCOMMERCE?

Der er mange velfungerede produkter at vælge imellem idag, deriblandt content management systemer og ecommerce-platforme. Det kan være en tidskrævende og vanskelig opgave at vælge den rigtige, og det er nødvendigt at overveje alle muligheder omhyggeligt for at finde ud af hvilke løsning kan tilgodese de fleste krav. Vi tror at WooCommerce ofte vil lande på toppen af listen fordi:

DET ER ET GRATIS PRODUKT.

Som opensource-produkt kan WooCommerce downloades gratis og bruges uden betaling. Og det betyder ikke at produktet ikke har tilstrækkelig funktionalitet, tværtimod! WooCommerce har et rigt udvalg af features som medleveres klar til brug, og som vil gøre det let for dig at påbegynde dine onlinesalgsaktiviteter.

WOOCOMMERCE TILBYDER EN HØJ GRAD AF FLEKSIBILITET

Én af de største styrker i WordPress/WooCommerce parløbet er den høj grad af fleksibilitet som kan anvendes umiddelbart efter websiden er oppe at køre. Produktkategorier? - ja! Specialtilpassede attributer? - ja! Salgspriser? - ja! Fysiske produkter? Virtuelle produkter? Forsendes eller downloades? - alle ja! Og der er talrige andre optioner som også medleveres, klar til brug.

AT BYGGE PÅ WORDPRESS’ STYRKER

Fordi WooCommerce er en WordPress-plugin, så kan den bygge på WordPress’ funktionalitet og styrker, og det gør det muligt for brugere at få den samme look-and- feel og samme brugeroplevelse i hele portalen - uanset om der er tale om en WooCommerce shop, en blog eller en professionel webside.

Vigtigheden af denne samlede oplevelse kan næppe overdrives:
- da WordPress er drivkraften bag flere end 20 millioner websider på verdensplan vil mange brugere værdsætte og føle sig hjemme med det brugervenlige WordPress-interface, og derved lette indlæringsprocessen og forbedre produktiviteten gennem hele udviklingsprocessen.

OMFATTENDE TILPASNINGER

I stil med principperne bag dens kerneplatform, så er WooCommerce ingen slapsvans når talen er om mulighederne for at lave tilpasninger - både gratis og betalte. Der er utallige themes og funktionsudvidelser, fra bogførings- og betalingsporte til rapportering og mere, alle klar til at downloade. Og hvis der ikke findes noget som er det helt rigtige til jobbet, så vil FrontIT konstruere noget som kan tilgodese dine krav.

NEM RAPPORTERINGSSYSTEM

En meget vigtig ting som alle virksomheder har brug for er at kunne danne sig et realistisk billede af hvordan det går - at være istand til at indsamle, lagre og præsentere data som har kritisk betydning for virksomheden når der er brug for det.

WooCommerce kan det også! Indbyggede analyseværktøjer og rapporteringssystemer leverer en komplet oversigt over salg, ordrer, kunder og meget mere - og alt er kun nogle klicks væk, præsenteret i professionelt designede rapporter og tabeller.

FREMTIDSSIKRET INVESTERING

Høj fleksibilitet og næsten ubegrænsede tilpasningsmuligheder gør at din investering i WooCommerce er sikker fordi systemet vil kunne vokse sammen med din virksomhed. Themes’ene, udvidelserne, skabelonerne og selve kernen kan altid tweakes til at til at tilpasse sig dine skiftende behov eller forretningsmiljø, mens WordPress-RestAPI’et leverer næsten ubegrænsede muligheder for integration med trediepartssystemer hvis det er nødvendigt.

Kontakt os

E-mail
Besked