E-handel

Slip dit forretningspotentiale løs med professionel E-handel på den helt rette platform. Giv dine kunder en troværdig oplevelse, der løfter din omsætning mærkbart.

Slip dit forretningspotentiale løs!

E-handel er ikke blot et spørgsmål om at være tilstede online. At designe en hjemmeside er en disciplin, som flere kan finde ud af. Men at skabe en troværdig og tillidsfuld oplevelse på baggrund af design, konverteringsoptimering og brugervenlighed? Se det er en helt anden snak.

En troværdig oplevelse til dine kunder

Dine kunder er kræsne, og dine kunder accepterer ikke fejl og mistanke. Derfor er det ganske essentielt, at du helt fra begyndelsen - eller ved et re-design - af dit E-handels eventyr giver kunderne en professionel oplevelse, der vækker tillid.

Den oplevelse får dine kunder, når de møder et professionelt og troværdigt design på en velafprøvet platform, der er nemt navigerbar, og leder kunderne på rette vej. Og det er lige her, at FrontIT forsyner dig med de mange kunststykker, der tilsammen udgør den perfekte hjemmeside eller webshop.

E-handel er nemlig mere end bare en ny måde at sælge på. Det er en tillidssag mellem din bruger og din webshop, der er skabt på baggrund af en gennemtænkt og gennemført proces.

Forrygende fagfolk og påpasselig projektstyring

Hvad enten løsningen er en webshop, app udvikling eller en kombination, er vores tilgang den samme. Vi tror på, at vi løser svære projekter og leverer softwareløsninger i bedste kvalitet ved at stille de rigtige spørgsmål helt fra start. Den simple opskrift - og tårnhøje IT kompetencer, naturligvis - har i mere end et årti skabt glimrende løsninger til vores stigende kundebase. Vi tror dog også på, at vi på trods af at være fagfolk, skylder vores kunder at tale på i øjenhøjde på en måde, der fjerner tvivl og fordrer succes. Samtidig er vi naturligvis påpasselige i vores projektstyring, så intet bliver overset og alt bliver dokumenteret.

De bedste platforme giver den bedste løsning

Når vi udvikler din E-handelsløsning, gør vi det på velafprøvede, populære og brugervenlige platforme som Magento, Drupal Commerce, WordPress WooCommerce og Typo3 Multishop. Disse platforme sikrer dog ikke blot en brugervenlig backend, men en skalerbar løsning, din forretning kan vokse i og med.

Systemerne er såkaldte open-source systemer, som vores dygtige programmører tilpasser til perfektion. Vi har højt kvalificerede programmører, der har indgående kendskab til de enkelte platforme og de mange muligheder, der er i systemerne. De vil uden tvivl bidrage med stabile løsninger og funktionalitet, der sammen med handlingsorienteret design giver dine kunder positive oplevelser, der sørger for, de vender tilbage igen.

Sådan vækker vi dit online potentiale

Når din E-handelsløsning udvikles, har du yderst kompetente fagfolk med dig på hele rejsen.

Processen starter naturligvis med, at vi stiller de rigtige spørgsmål, og får afklaret hvilke specifikationer, der er nødvendige. Herpå følger en proces med skitsering og webdesign, der gerne følger en designmanual - eller på ny forfrisker din visuelle identitet. At designe den perfekte løsning til din forretning kræver naturligvis, at vi lærer den at kende. Så det gør vi.

Når designet når sin perfekte form, starter den mere kompleks fase med webudvikling. Denne fase er mere omfattende, da alt implementeres og testes - også på tværs af enheder - så ALT fungerer ved lancering. Dernæst følger den sidste fase: fejring af et resultat, hvormed du kan slippe dit forretningspotentiale løs på med professionel E-handel, der løfter din omsætning.

Lad os tales ved om E-handel

Lad os mødes og tale om, hvor meget værdi vi kan skabe for dig, når vi løser dine IT opgaver. Vi beviser altid, at E-handel hører til vores spidskompetencer - og dit projekt bliver ingen undtagelse.

Kontakt os i dag og find ud af hvordan I tager jeres E-handel til næste niveau.

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 Copenhagen, Denmark

Saltoniskiu 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC