Udvikling af apps til iOS og Android

Lad os lave dig en mobilstrategi med stil og format. Vi kan levere udvikling af apps til både iOS og Android.

En mobilstrategi med stil og format

Du vil opleve hvordan vores teknologiske know-how og forståelse for dine forretningsbehov og brugeroplevelse går op i en højere enhed. Om din app er til iOS eller Android, så er du i trygge hænder.

Hos FrontIT leverer vi mobilapplikationer til både iOS og Android som native apps - altså app-udvikling skræddersyet til én bestemt platform - og som hybrid apps, hvor samme app dækker begge platforme. Vi ved, at virksomheder forventer professionelle, højkvalitets softwareløsninger.

Det er det vi leverer.

Til app-projektet med ambitioner

”Ambitiøs” app-udvikling til iOS og Android kan være alt fra online-betalinger til kundesystemer, rejse- bookinger og alt muligt andet. Vi har erfaring med et bredt spektrum af opgaver inden for mobile applikationer – og det kommer dig tilgode, uanset niche og forretningstype.

Véd du endnu ikke hvilke hvilken type softwareudvikling bedst vil passe til din mobilstrategi? Eller er du meget længere henne i processen og har behov for målrettet, faglig sparring? Uanset hvilket fase du befinder dig i, så kan FrontIT levere intuitive apps til både iOS og Android – apps der med garanti skaber værdi både for din forretning og dine brugere.

Vi tror på, at du, uanset dit udgangspunkt, får den bedste løsning med en professionel app, som er skabt af et sammentømret mandskab med et bredt erfraringsgrundlag. Hos FrontIT får du et team der véd, hvad det laver.

App-udvikling til iOS og Android med de nyeste teknologier

Hos FrontIT taler vi mange sprog. Altså programmeringssprog. Men vi taler dansk med vores kunder.

Kompleksitet er næsten uundgåeligt når det drejer sig om app-udvikling, men vi lægger vægt på at udtrykke os på dansk i en dialog med dig, hvor vi lytter lige så meget som vi snakker. Kort sagt, en dialog hvor begge parter arbejder sammen for at opnå et godt resultat.

Internt lægger vi stor vægt på dialog kollegaerne imellem. Uanset om vi udvikler en native app eller en hybrid app er resultatet bygget på årelang erfaring. Denne erfaring hjælper os med at bygge meget forskelligartede softwareløsninger – til kunder der kræver et virkelig godt resultat.

Hvilken type mobilapp skal du bruge?

Overvejelserne og valget af den rigtige strategi til app-udvikling og evnen til hurtig reaktion på ændringer i markedet er nøglen til succes med mobilprojekter.

Hos FrontIT mener vi, at alle projekter skal påbegyndes med at stille de rigtige spørgsmål. Efterfulgt af en klar, effektiv og transparent kommunikation samt effektiv og fleksibel projektledelse. Vores proces omkring udvkling af apps bygger på at sikre:

 • Hurtige resultater
  Vores fremgangsmåde har fokus på hurtig udvikling og trinvis opbygning af funktionaliteten. Vi bygger på Agile-principperne.
 • Fuld gennemsigtighed
  Du vil få et klart indblik i udviklingsprocessen og vil løbende kunne give feedback og prioritere opgaverne.
 • Høj kvalitet
  Ved hjælp af test-drevet programmering og automatiserede test-processer og - værktøjer kan vi sikre, at alle problemer og fejl bliver fanget og løst tidligt.
 • Maksimal forretningsværdi
  Vi lytter til din feedback og laver de ting først, som har den største værdi for din forretning. Dermed kommer du hurtigere til markedet med et grundprodukt og opnår fleksibilitet, hvis nogle af behovene ændres.

Hybrid eller native app?

I en tid hvor tingene går stærkt, og brugerne er i centrum, så er virksomhederne altid på udkig efter måder at forkorte produktionstid, opnå højere ydelse og forbedre brugeroplevelser. Med to store operativsystemer og flere små på markedet er det meget relevant at stille sig selv spørgsmålet: Er en kortere udviklingstid mere vigtig end en skræddersyet brugeroplevelse på den enkelte platform? Skal vi skynde os i mål ved at dække alle operativsystemer i ét hug, eller skal vi udvikle til de enkelte systemer ét ad gangen?

Hvad er en native app?

En native app udvikles til en bestemt platform på baggrund af en teknologi som er speciel for netop den platform. Det gør at man kan drage fordel af mulighederne og funktionerne i platformens operativsystem som muligvis ikke alle forefindes på konkurrerende platforme. Samtidigt er der direkte adgang til hardwarefunktioner såsom GPS og fingeraftryksscanner mv. og såkaldte native API’er, som adskiller sig fra producent til producent. I situationer hvor der er behov for stor CPU-kraft (hvis skærmen skal gentegnes ofte eller ved brug af tung multimedia og grafik), så muliggør den direkte adgang en højere ydeevne. På denne baggrund kan der skabes en optimal brugeroplevelse, som er skræddersyet til den enkelte platform, med størst sikkerhed og maksimal ydeevne.

Hvad er en hybrid app?

En hybrid app, også kendt som tværplatforms-app, gør det muligt for dig at optimere din investering og gøre dit produkt hurtigere tilgængeligt for et større publikum. Ved at udnytte tværplatformsteknologier såsom HTML5, jQuery Mobile, Ionic og Cordova kan FrontITs software-udviklere gøre din app øjeblikkeligt tilgængelig for brugere på alle ønskede, større platforme: iOS, Windows, Android og Blackberry. Sammenlignet med udvikling af en native app til hver platform tilvejebringer hybrid apps en betydelig besparelse - helt op til 40% - både mht. omkostninger til udvikling og vedligehold såvel som udviklingstid og forkortelse af time-to- market.

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 Copenhagen, Denmark

Saltoniskiu 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

SPØRGSMÅL OG TIPS, INDEN DU UDVIKLER EN MOBIL APP

1. HVILKE MOBILE PLATFORME ØNSKER DU AT DIN APP BLIVER UDVIKLET TIL AT UNDERSTØTTE?

De to hovedplatforme, som dækker 99% af hele markedet til moderne smartphones eller tabletter, er iOS (iPhone, iPad) og Android (Samsung, HTC, LG, Sony Xperia, Lenovo, Google Pixel og andre devices). Andre platforme, såsom Windows Phone, Symbian og Blackberry, skal overvejes nøje hvad angår afkast i forhold til investering, da disse platforme har en meget lille andel af dette marked.

Mobile apps kan udvikles enten som native apps, med en særskilt version til hver platform/styresystem (hovedsagligt ved brug af JAVA til Android og SWIFT til iOS), eller hybride apps (som fungerer på forskellige platforme) - apps udviklet sådan at de sådan set laver en website inde i en mobilappbeholder (”app shell”). Til hybride apps er de mest populære teknologier Cordova eller PhoneGap. Disse vil kunne håndtere alle gængse indsutriplatforme. Cordova, f eks, understøtter alle de større styresystemer (Android, iOS, BlackBerry 10, Windows, Ubuntu, OS X, WP 8).

2. SKAL DIN MOBILAPP KUN BRUGES PÅ SMARTPHONES ELLER OGSÅ PÅ TABLETTER?

Smartphones og tabletter har forskellige skærmstørrelser og derfor skal en app have forskellige designlayouts til hhv smartphones og tabletter for at se godt ud på de forskellige devices. Den bedste måde at besvare dette spørgsmål er at indsamle dataene der vil give dig det bedste overblik over din målgruppe og over hvilke mobile devices er mest dominerende i denne gruppe.

3. SKAL DIN MOBILAPP KUN HAVE LAYOUT TIL PORTRÆTMODE ELLER OGSÅ TIL LANDSKABSMODE - OG SKAL DEN KUNNE FØLGE EN SKÆRM SOM BLIVER DREJET?

Din mobilapp ville sikkert have gavn af at blive bygget til at indstille sig på devicens rumlige orientering(vertical (portrætmode) or horizontal (landskabsmode). Der skal dog tages hensyn til at det at udvide mobilappen til at indstille sig efter devicens rumlige orientering (device rotation) fordyrer udviklingsprisen og kræver at forskellige brugerscenarier skal forudses -- brugeroplevelsen skal være så diskret og transparent som mulig.

4. SKAL DIN MOBILAPP BRUGE EN OFFLINE MODE?

Evnen til at fungere offline er vigtig for mobilappsene som skal kunne bruges overalt -- f eks, hvis appen skal bruges i områder med lidt eller ingen dækning. Fra dette synsvinkel, så skal mobile apps som skal kunne fungere offline være udviklet til at bruge e datalagringsfunktioner, og skal have specialtudviklede datasynkroniseringsfunktioner til at opdatere serveren når devicen får adgang til nettet igen.

5. SKAL DIN MOBILAPP HAVE LOGINFUNKTIONALITET? HVIS JA, HVORDAN SKAL BRUGEREN MODTAGE SINE LOGIN ID OG PASSWORD?

Afhængig af din forretningsmodel, så kan din mobilapp fungerer enten uden at kræve en brugerlogin eller også kan den beriges med login-beskyttelse. De fleste moderne mobilapps kræver at brugerne har en konto med loginfunktionalitet.

For at brugere kan oprette kontoen, så er den ene fremgangsmåde at inkluderer funktionalitet til kontooprettele i mobilappen (direkt), eller at forsyne brugeren med en allerede oprettet konto separat fra mobilappens funktionalitet.

6. SKAL DIN MOBILAPP VÆRE GRATIS ELLER KRÆVE BETALING? SKAL DEN TILBYDE AT LAVE KØB I SELVE APPEN (IN-APP FUNKTIONALITET)?

In-app købsfunktionalitet er ensbetydende med evnen til at betale for services ved at bruge din Google eller Apple konto direkt på smartphonen. In-app køb er en bekvem måde at lave en hurtig betaling af mindre beløb. Men købsprovision bliver tillagt prisen, afhængig af leverandør, og det har gjort at nogle mobilapps i branchen bruger en abbonementsmodel med appens ejer (f eks Netflix eller Spotify)- i sådan et tilfælde, så kræver det at appens ejer eller skaber skal have en fungerende version af servicen på deres website, men betalingerne kan håndteres direkte.

7. SKAL DIN MOBILAPP OGSÅ HAVE EN WEBBASERET BRUGERFLADE SOM EKSTRA?

I nogle projekter har mobilappsene tillige en webbaseret administratiionsdel som kan bruges af din forretning til at administrere indhold på appen (f eks til at manage brugerne, sende push-notifikationer, editere eller updatere indhold og informationer, osv), modtage statistikker om brug, aktivitet, og til at modtage bruger- eller andre forespørgsler.

8. SKAL DIN MOBILAPP HAVE PUSH-NOTIFIKATIONER?

Push-notifikationer gør det muligt at kommunikerer med slutbrugerne eller informere dem om opdateret indhold til mobilappen. Afhængig af din forretningsmodel er push-notifikationer meget nyttige i tilfælder hvor mobilappsene kan have fordel af et højere niveau af interaktion eller en hurtig tilbagmelding af informationer.

9. SKAL DIN MOBILAPP VÆRE ISTAND TIL AT LAVE FORBINDELSE MED ANDRE FEATURES I HARDWAREN ELLER FIRMWAREN AF DEN MOBILE DEVICE

Du skal overveje om din mobilapps funktionalitet skal kunne bruge andre funktioner af den mobile enhed, såsom kamera, GPS, kontakter, meddeleslser, email, lokallagring eller andet

10. HVILKE SPROG SKAL DIN MOBILAPP KUNNE ANVENDE?

Det skal allerede i designfasen overvejes nøje om mobilappen skal bruge ét eller flere sprog. Hvis der kun skal bruges et enkelt sprog, så kan man definere sproget på forhånd eller indstiller appen til automatisk at bruge mobilenhedens sprog.

11. I HVILKEN UDSTRÆKNING SKAL DIN MOBILAPP OVERHOLDE DIN VIRKSOMHEDS BRANDINGSRETNINGSLINIER?

I mobilappens designfase skal det fastslås om mobilappen skal overholde virksomhedens brandingsretningslinier (og hvis ja - i hvilken udstrækning) eller om designet skal være uafhængig af virkelighedens krav om den slags.

12. SKAL DIN MOBILAPP KUNNE KOBLE SIG OP PÅ EKSTERNE SERVICES?

Afhængig af hvad du ønsker mobilappen skal gøre, så er det muligt at forbinde den til eksterne services såsom landkort, geolokation, betalingsportal, newsletter systemer eller andet.

13. HAR DIN MOBILAPP BRUG FOR PIN-KODE BESKYTTELSE?

Hvis mobilappen indeholder følsomme oplysninger, så kunne den have brug for at få tilføjet en funktion til at forlange et simkort eller enhedens PIN-kode før brugeren kan få adgang til mobilappen.

14. ER DER NOGLE SPECIELLE KRAV TIL MOBILAPPENS SIKKERHEDSNIVEAU?

Skal din mobilapp bruge et specielt sikkerhedsniveau (f eks OWASP)? Er der følsomme oplysninger lagret i appen som skal bruge et ekstern sikkerhedsniveau?

15. NÅR APPEN SKAL UDGIVES PÅ GOOGLE PLAY STORE ELLER APP STORE, I HVILKEN KATEGORI SKULLE DIN APP SÅ PLACERES?

Selv om denne er én af de mindre vigtige ting at tage hensyn til, så kan et grundigt overvejet valg af appens kategori påvirke dens lovmæssige regulering og dens succes med at tiltrække nye brugere.

16. KOMMER DIN APP TIL AT INDEHOLDE KOPIBESKYTTET INDHOLD?

ær venligst opmærksom på at tilstedeværelsen på appen af indhold som er kopibeskyttet (f eks videoer, billeder eller musik) kan kræve en separat licens og skal undersøges separat mht Google Play Stores eller App Stores regler i hvert enkelt tilfælde.

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC
All of our testers are ISTQB-certified