UDVIKLING AF APPS til iOS og ANDROID

Lad os sætte det perfekte touch på din mobilstrategi. Vi tilbyder udvikling af driftssikre apps til iOS og Android

Det perfekte touch til din mobilstrategi

Når du oplever, hvordan vores teknologiske know-how og forståelse for dine forretningsbehov og brugeroplevelse går op i en højere enhed, så ved du, at du og app til iOS og Android - bogstaveligt talt - er i trygge hænder.

Hos FrontIT leverer vi mobilapplikationer til både iOS og Android som native apps - altså app udvikling skræddersyet én specifik type enhed - og som hybrid apps, hvor samme app dækker begge platforme. Vi ved, at virksomheder forventer professionelle og fremragende softwareløsninger, og det er lige præcis dét, vi leverer.

Til det ambitiøse app projekt

Ambitiøs app-udvikling til iOS og Android kan være alt fra online betalinger til kundesystemer, rejse-bookinger og meget mere. Vi imødekommer et bredt spektrum af opgaver inden for mobile applikationer - uanset niche og forretningstype.

Måske du endnu ikke er klar over hvilken type software udvikling, der matcher din mobile strategi? Måske du er meget længere i processen og har behov for specifik faglig sparring? Uanset hvilket stadie i app-udviklingen du befinder dig på, er FrontIT din garanti for en intuitiv app til iOS og Android, der skaber værdi for både din forretning og din bruger.

Vi tror på, at du, upåagtet af hvilket stadie du befinder dig på, får den bedste løsning med en professionel app, der er bygget på et bredt erfaringsgrundlag af et tæt sammentømret mandskab - hvilket vi har.

App-udvikling til iOS og Android med de seneste teknologier

Hos FrontIT taler vi mange sprog. Altså programmeringssprog. Men bare rolig. Selvom vi mestrer en bred vifte af teknologier og kodesprog, udtrykker vi os altid klart til vores kunder.

Kompleksitet er næsten uundgåeligt, når det drejer sig om app-udvikling, men vi lægger vægt på at tale i øjenhøjde og have forståelig tovejskommunikation, altså en dialog hvor begge parter oplever at vidensdeling, engagement og involvering fungerer rigtig godt.

Internt gør lægger vi stor vægt på dialog kollegaerne imellem. Uanset om vi udvikler en native app eller en tværplatforms-app, er resultatet bygget på årevis af mangfoldige softwareløsninger inden for mange typer brancher - for kunder, der har efterspurgt de bedste brugeroplevelser fra, det vi selv kalder, det bedste team til app-udviklingsopgaver.

Hvilken type mobil app udvikling skal du bruge?

Overvejelserne og valget af den rigtige strategi for app-udvikling og evne til hurtig reaktion på ændringer i markedet er nøglen til success med mobil-projekter.

Hos FrontIT mener vi, at det altid starter med at stille de rigtige spørgsmål. Efterfulgt af klar, effektiv og transparent kommunikation samt effektiv og fleksibel projektledelse. Vores process omkring udvkling af apps bygger på at sikre:

 • Hurtige resultater
  Vores fremgangsmåde har fokus på hurtig udvikling og trinvis opbygning af funktionaliteten. Vi bygger på Agile-principperne.
 • Fuld gennemsigtighed
  Du vil få et klart indblik i udviklingsprocessen og vil løbende kunne give feedback og prioritere udviklingen af funktionerne som ønsket.
 • Høj kvalitet
  Ved hjælp af test-driven programmering og automatiske test-processer og -værktøjer kan vi sikre at alle problemer og bugs bliver fanget og løst tidligt.
 • Maksimal forretningsværdi
  Vi lytter til din feedback og laver de ting først, der har størst værdi for din forretning. Dermed kommer du hurtigere markedet med et grundprodukt og opnår fleksibilitet, hvis nogle af behovene ændres.

Hybrid eller native app?

I en tid hvor tingene går stærkt, og brugerne er i centrum, er virksomheder altid på udkig efter måder, hvorpå de kan mindske produktionstid, opnå højere ydelse og bedre brugeroplevelser. Med to store operativsystemer, og flere små, i markedet, er der et meget relevant spørgsmål at stille sig selv: Er kortere udviklingstid mere vigtig end en skræddersyet brugeroplevelse på den enkelte platform. Skal vi skynde os i mål ved at dække alle operativsystemer i et hug, eller skal vi udvikle til de enkelte systemer et ad gangen.

Hvad er en native app?

En native app udvikles til en specifik platform på baggrund af teknologi, der er helt særegen for netop den platform. Det gør at man kan drage fordel af muligheder og funktioner i platformens operativsystem, som muligvis ikke findes på konkurrerende platforme. Samtidigt er der direkte adgang til hardware-funktioner såsom GPS og fingeraftryksscanner mv. og såkaldte native API’er, som er specifikke for mobil-enhederne. I situationer hvor der er behov for stor CPU-kraft (hvis skærmen skal gentegnes ofte eller ved brug af tung multimedia og grafik) muliggør den direkte adgang en højere ydeevne. På baggrund af dette kan der skabes en optimal brugeroplevelse skræddersyet til den enkelte platform med størst sikkerhed og maksimal ydeevne.

Hvad er en hybrid app?

En hybrid app eller tværplatforms-app gør det muligt for dig at optimere din investering og gøre dit produkt hurtigere tilgængeligt for et større publikum. Ved at udnytte tværplatformsteknologier såsom HTML5, jQuery Mobile eller Backbone.js kan FrontITs software-udviklere gøre din app øjeblikkeligt tilgængelig for brugere på alle ønskede, større platforme: iOS, Windows, Android og Blackberry. Sammenlignet med udvikling af en native app til hver platform tilvejebringer hybrid apps en betydelig besparelse - helt op til 40% - både for omkostninger til udvikling og vedligehold og også hvad udviklingstid og forkortelse af time-to-market angår.

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 Copenhagen, Denmark

Saltoniskiu 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC