WEB-APPLIKATIONER

Få lavet en skræddersyet web-applikation og oplev hvordan den cloud-baserede software kombinerer det en enkel brugerflade med høj performance.

Skræddersyet software med høj performance

En web-applikation er en cloud-baseret applikation, der er udviklet på samme teknologi, som en traditionel hjemmeside. Web-applikationer opererer derfor i brugerens browser, hvilket sikrer bredest mulige tilgængelighed, da den fungerer på alle platforme.

Da denne type softwareudvikling oftest er den mindst ressourcekrævende, er resultatet altid høj ydelse - bygget op helt fra bunden.

Intuitive web-applikationer med høj ydelse

Når en bruger tilgår en web-applikation, er der i virkeligheden tale om en responsive hjemmeside, som automatisk justerer sig til brugerens mobiltelefon eller tablet. En webbaseret applikation åbnes altså via en browser, hvilket naturligvis også betyder, at internetforbindelse er påkrævet for at brugeren kan benytte app’en. Hos FronIT har vi fokus på at udvikle web- applikationer med enkel og intuitiv brugerflade og stærk ydelse. De enkelte løsninger er cloud- baserede samt designet og bygget helt fra bunden.

Vi imødekommer naturligvis dine forretningsbehov og tilbyder en servicepakke, der tager hånd om alle tænkelige aspekter. Vi kan konceptualisere, designe, udvikle, understøtte og tilmed skalere unikke softwareløsninger til det enkelte firmas ønsker. Inkluderer disse ønsker at web app’en skal fungere med et tredjeparts- værktøj, integrerer vi systemerne, så løsningen matcher alle indledende aftaler og forventninger.

Vi ønsker naturligvis stadig at fremme en agil og dynamisk proces, hvor løbende ændringer og justeringer er tilladt, da idéer typisk opstår undervejs i forløbet, når indsigten øges og billedet af dele og helhed smelter sammen.

Hvad er fordelene ved en web-applikation?

En web-applikation kræver typisk et lavere budget kontra en native app eller hybrid app. Dette falder tilbage til udviklingsarbejdet, der er det mindst ressourcekrævende af de forskellige former for udviklingsopgaver.

Web-applikationer er desuden en sikker vinder, hvad angår tilgængelighed. Det skyldes at browseren tilpasser visningen af brugerfladen 100% til brugerens enhed (f.eks. iPhone, Android, Tablet, Windows Phone).

Når man designer en applikation som en web app, er der - foruden den prismæssige - flere fordele at spore. En absolut nævneværdig er, at fremadrettede opdateringer eller justeringer vil være øjeblikkeligt klar til alle brugerne, da systemet kører via browseren. Brugeren skal derved heller ikke tage stilling til opdateringer etc.

Tværtimod serveres applikationen på bedst tænkelige vis - direkte fra brugerens browser.

Skal vi designe din nye cloud-baserede web-applikation?

Vi beviser gerne, at vi leverer din nye web- applikation til fuld tilfredshed. Inden vi præsenterer dig for den oplevelse, starter forløbet med de korrekte spørgsmål, transparent kommunikation og professionel projektstyring.

På baggrund af denne - samt en agil og dynamisk proces - overdrager vi en web-applikation, der er jeres ønsker værdig.

Kontakt os i dag og hør hvordan I tilfører værdi til jeres virksomhed med en moderne og velfungerende web-applikation.

Teknologi i skyen og dialog helt nede på jorden

Hos FrontIT sidder vi mange mennesker, der er dygtiggjorte i et pænt antal programmeringssprog. Vi mestrer en bred vifte af teknologier, som vi naturligvis har afprøvet og testet - med en dokumenteret track record.

På trods af årelang erfaring med løsninger i skyen og ambitioner, der stikker tårnhøjt, garanterer vi et forløb, der er helt nede på jorden.

Vi gør alt, der står i vores magt, for at sikre en transparent og informativ proces, mens din web- applikation bliver til - og ligeledes efterfølgende, hvis du f.eks. får behov for yderligere funktionalitet m.m.

Vi lægger vægt på kommunikation, hvor engagement og ambitioner går begge veje - og hvor der tales i øjenhøjde.

Internt taler vores team naturligvis også konstant sammen for at sikre kvaliteten af det enkelte projekt - hvad enten vi udnytter vores digitale kompetencer til at programmere PHP- eller .NET-

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 Copenhagen, Denmark

Saltoniskiu 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC