WEB-APPLIKATIONER

Lad os skræddersy en web-applikation til dig, og oplev hvordan cloud-baseret software kan kombinere en enkel brugerflade med høj performance.

Skræddersyet software med høj performance

En web-app er en cloud-baseret applikation/program som udvikles på grundlag af samme teknologi som bruges til en traditionel hjemmeside. Web-apps afvikles i brugerens browser, hvilket sikrer kompatibilitet på alle hardware- og softwareplatforme.

Intuitive web-applikationer med høj ydelse

En web-app er i virkeligheden en interaktiv webside som automatisk tilpasser sig brugerens mobiltelefon eller tablet. En webbaseret applikation åbnes altid fra en browser, hvilket selvfølgelig også betyder at en internetforbindelse er nødvendig for at app’en kan fungere. Hos FrontIT har vi fokus på at udvikle web- applikationer med enkle og intuitive brugerflader og høj ydelse. De enkelte løsninger er cloud- baseret og designet og bygget op helt fra bunden

Vores førsteprioritet er at skabe en løsning som tilfredsstiller dine krav. I den forbindelse tilbyder vi en servicepakke som tager hånd om alle tænkelige scenarier. Vi kan lave koncepter, designe, udvikle, supporte og såmænd også skalere unikke løsninger til din virksomhed (og vi tror på at du får brug for skalérbarhed når systemet er i luften). Hvis din løsning kræver at trediepartsværktøjer skal arbejde sammen med din web-app, så integrerer vi systemerne så løsningerne tilfredsstiller alle aftaler og forventninger.

Vi har erfaring for at kunden kan komme til at udvide og ændre deres krav undervejs i udviklingsprocessen. Det plejer at ske når nye indsigter giver nye ideer, og din forståelse for opgavens muligheder udvikler sig. Vi øsnker at fremme en dynamisk proces som tager højde for og tillader løbende ændringer og justeringer. Det er en realistisk tilgang til et udviklingsprojekt, og vi har megen erfaring med denne måde at arbejde på.

Hvad er fordelene ved en web-applikation?

En web-applikation kræver typisk et lavere budget end en native-app eller hybrid-app. Udviklingsarbejdet til en web-app er det mindst ressourcekrævende af de forskellige former for softwareudvikling.

Web-applikationer er også en sikker vinder mht kompatibilitet/tilgængelighed, fordi browseren tilpasser skærmvisningen af brugerfladen 100% til brugerens device (f.eks. iPhone, Android, Tablet, Windows Phone).

Når man designer en applikation som en web-app, så er der - foruden det prismæssige aspekt - flere andre fordele. En fordel som absolut skal fremhæves er at fremtidige opdateringer elle ændringer bliver øjeblikkeligt tilgængelige for alle brugere fordi applikationen kører som en web-app. Brugeren skal derfor heller ikke spekulere over opdateringer osv.

Fordi applikationen tilgås via browseren er de fleste tekniske supportopgaver ikke virksomhedens ansvar. De klares i cloudmiljøet. I så henseende er en web-app meget mindre krævende mht. vedligholdelse.

Skal vi designe din nye cloud-baserede web-applikation?

Vi vil gerne hav lov til at levere dig en løsning som vil overbevise dine brugere. Og vi vil starte med at finde ud af nøjagtig hvad det er du har brug for – vi vil lade dig fortælle os hvad du vil opnå, og så vise dig hvordan det kan gøres ved hjælp af god kommunikation og professionel projektstyring.

Kontakt os i dag for at høre hvordan I tilfører værdi til jeres virksomhed med en tidssvarende og velfungerende web-applikation.

Teknologi i skyen og dialog helt nede på jorden

Hos FrontIT sider der mange folk som behersker et pænt antal programmeringssprog. Vi mestrer en bred vifte af teknologier som vi har gennemprøvet efter alle kunstens regler. Vi ved hvad vores værktøjer er i stand til, og vi har resultater der beviser det.

Og, selv om vi er en masse nørder med hovederne i softwaren og op i skyerne (cloud’en), så er vi helt nede på jorden når vi skal snakke med dig. Du vil ikke blive belastet med indforstået teknisk snak. Vi vil tale almindelig dansk og finde frem til hvad der er væsenligt.

Vi vil gøre alt det vi kan for at sikre at udviklingsprocessen bliver transparent for dig undervejs og også efterfølgende – når og hvis du f.eks. får behov for yderligere funktionalitet m.m.

Vi lægger vægt på en dialog hvor engagement og ambitioner går begge veje – og hvor hvor vi taler som jævnbyrdige partnere.

Internt taler vores team naturligvis også konstant sammen for at sikre kvaliteten på det enkelte projekt – uanset hvilken teknologi vi benytter til løsning af din opgave.

Henrik Eggert

BESTYRELSESMEDLEM

Tal med ham +45 40 340 440
Skriv til ham {js-address}

Henrik arbejder i vores Københavnskontor og har mere end 12 års erfaring med rådgivning inden for web- og mobiludvikling, strategiarbejde, digital transformation, markedspladser, online marketing og branding. Henriks tidligere professionelle erfaring inkluderer Klausen + Partners A/S, Aller Media A/S, McCann Copenhagen A/S og digitalbureauet Geist.

Vores kontorer

Sankt Annæ Plads 11
1250 Copenhagen, Denmark

Saltoniskiu 34a
LT-08105 Vilnius, Litauen

Lad os mødes

Lad os mødes for at finde ud af, hvor meget værdi vi kan tilføje din virksomhed gennem it-løsninger uanset størrelsen af ​​din virksomhed og omfanget af dit projekt.

Send os en besked Giv os et opkald

Medlemskaber og Kvalifikationer

Microsoft Silver
We employ Zend Certified engineer
DCC
All of our testers are ISTQB-certified