Navitrans

Mobile app, som bruges af chaufførerne og muliggør effektiv kontrol af aktiviteterne på vejen.

Den korte

Med sine omfattende og brugervenlige funktioner til vejtransport, have- og luftfragt, intermodal transport og offentlig oplagring er Navitrans den mest ud-af-boksen logistisk software på markedet i dag. Den består af 3 hovedmoduler: Navitrans Transport, Navitrans for Forwarding og Navitrans Lagerstyring. De tre moduler er designet til at arbejde uafhængigt, men de integreres problemfrit også.

Klienten havde en vision om at udvikle et transportmodul (chauffører som slutbrugere) til Navision systemet. Hovedidéen var at have noget, der kunne hjælpe chaufførerne med at planlægge deres arbejde/opgaver og distribuere disse opgaver til chaufførernes generelle publikum.

Teknologi

Hvad vi gjorde

Navitrans havde en temmelig klar idé om, hvad de havde brug for, men den oprindelige liste over funktionaliteten var bredere end det faktiske projekt, der kræves. Vi har grebet an det med en række workshops med kunden, indsamling af krav, deres supplerende analyse, wireframing, prioritering og aftale om den konkrete løsning. For at sikre fuld gennemsigtighed blev der anvendt en agil tilgang.

De vigtigste elementer i vores arbejde omfattede integration og synkronisering af data med Navision samt udvikling af den centrale software-løsninger, såsom jobliste (opgaven går fra Navision-systemet til chaufførappen, chaufføren udfylder den og markerer status, oplysningerne går tilbage til Navision, der bruger disse oplysninger til generering af fakturaer). 

Yderligere udvikling er baseret på de behov, som kunden har identificeret, og feedback fra slutbrugerne.

Resultat

Vi har skabt og til denne dag vedligeholder deres mobile app, som bruges af chaufførerne. Det muliggør effektiv kontrol af aktiviteterne på vejen (såsom opgavestyring, adgang til forsendelse og logistik) og forbinder virksomheder med kunder og andre interessenter i forsyningskæden. Vi har også bygget gateway-backend, som forbinder chaufførens applikation med det centrale Navitrans system.

Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!

Hvordan ser succes ud for jer og jeres virksomhed? Lad os finde ud af det sammen!

Kontakt os
Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!