Perlas Betalings Initierings System

Betalingsstarttjeneste for et nyt elektronisk betalingssystem.

Den Korte

Perlas Group leverer forskellige finansielle tjenesteydelser, såsom indsamling af forsyningsselskab og andre gebyrer, kontante overførsler / hævninger, forudbetalte telefonregning genopfyldning, forsikring mæglervirksomhed, lån, banktjenester, osv. 

I 2015 blev Perlas Finance en elektronisk betalingsinstitution med licens fra Litauens centralbank og medlem af detailbetalingssystemet og SEPA-betalingssystemet, som begge administreres af Litauens centralbank. Dette gør det muligt for virksomheden at tilbyde sine kunder online betaling og pengeoverførselstjenester til både enkeltpersoner og virksomheder. 

Perlas Group leverer en bred vifte af finansielle tjenesteydelser, men betalinger via banker kræver brug af bankbaserede bankforbindelser eller formidlere (såsom Neopay, Paysera), som koster ekstra. 

Da banker i Litauen har gennemført PSD2-direktivet, er det blevet muligt at levere betalingsinititieringstjenester . Dette gør det muligt for en licenseret mellemmand (f.eks. Ved at gennemføre denne løsning kan omkostningerne ved mægling undgås.

Teknologi

Hvad Vi Gjorde

PSD2 definerer de vigtigste funktioner, som bankerne skal levere i deres PSD2-løsninger. Gennemførelsen af PSD2 i hver bank er imidlertid lidt anderledes, og derfor blev den valgt til gradvist at foretage integrationer med banker og tilpasse sig detaljerne i hver af dem. 

PIS-løsningen er designet til at være tilgængelig ikke kun for Perlas-koncernen. Derfor lagres dataene for hver kunde, der bruger PIS-løsningen, separat ved hjælp af de identifikationsnøgler, de er tildelt. 

kan bruges på to måder: 

  • Gennem en API, der gør det muligt at oprette en unik PIS-baseret betalingsløsning, f.eks. 
  • Gennem en web-applikation, der kan integreres i enhver hjemmeside med en færdig betaling løsning. Denne løsning er også tilgængelig for tredjeparter.

Resultatet

PIS-løsningen blev integreret med de vigtigste banker, der opererer i Litauen, og opdateret med en ny grænseflade. PerlasGO-appen bruger også denne løsning. Websiden (svarende til Neopay, Paysera, etc.) kan også bruges af tredjeparter som en platform for at foretage betalinger. For eksempel, når du opretter en ny online butik, kan betalinger foretages ved hjælp af Perlas løsning, som derefter bliver til en kilde til yderligere indkomst for såvel som Perlas Group.

Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!

Hvordan ser succes ud for jer og jeres virksomhed? Lad os finde ud af det sammen!

Kontakt os
Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!