IoT softwareløsninger der løser jeres behov

Få et tilbud på jeres projekt
Scroll Down
Scroll ned

Tal, I ikke kan ignorere

Med nye teknologier (såsom LoRaWAN), der rulles ud næsten dagligt, forventes det, at antallet af tilsluttede enheder vil nå 25 milliarder inden 2021, og de globale udgifter på IoT markedet vil nå 1.1 billioner USD inden 2022.

2021 25 milliarder USD
2022 1.1 billioner USD

Hvorfor arbejde sammen med os?

Vi arbejder med alle typer af systemer

Vores erfaring spænder fra problemfri integration med forskellige IoT operatører til GPS Telematics løsninger og arbejde med kompleks betalingshardware.

Vi bygger også brugerdefineret IoT software

Den software, som vi bygger, kommer med alsidige API (Application Programming Interface) funktionaliteter til problemfri integration. Det er lavet til at passe til jeres specifikke krav og overordnede forretningsbehov.

Vi sørger for, at jeres IoT enheder fungerer korrekt og sikkert

Vi vil give jer forskellige opsætninger af hardware og software, CRM, SAP, ERP-systemer, særlige business-applikationer, unikke indstillinger for forskellige enheder i og uden for kontrollerede miljøer.

Vi træffer datadrevne beslutninger

Vi hjælper jer med at indsamle data og skabe unikke brugeroplevelser til jeres kunder. Vi stræber efter høj sikkerhed, forretningsgennemsigtighed og vi overholder alle regler for Databeskyttelsesforordningen.

Vi hjælper jer med udforme og gennemføre jeres forretningsstrategi

Dataanalysesoftware giver os mulighed for at skabe overblik om de indsamlede data, så vi ikke kun hjælper jer med at identificere jeres forretnings smertepunkter, men også leverer operationelle løsninger til forbedring af forretningsprocesser.

Vores arbejdsproces

Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding
Jeres ide
Research og planlægning
Prototype
Udvikling
Intern kvalitetssikring
Go-live
Support
Jeres produkt
Konsultation & gennemgang
Onboarding

Kontakt os

E-mail
Besked

Vi siger hej fra København og Vilnius!

Vi har været i gang siden 2006 og har, med fødderne solidt plantet på dansk jord, opnået indgående forståelse for betydningen af skandinaviske værdier, kultur og design. 

Vi elsker at løse vanskelige udfordringer og skabe high performance software, der er let at bruge. Vi designer, vi bygger, vi støtter, vi stiller de rigtige spørgsmål. Vi tror på effektiv kommunikation og gennemtænkt projektstyring gennem hele arbejdsprocessen. 

Og så taler vi både engelsk og dansk!

Ole Bygholm
Virksomhedskonsulent i Danmark

Vores team

Vi er et team på mere end 40 nysgerrige projektledere, forretningsanalytikere, softwareingeniører, scrum-mastere og QA-specialister, der elsker vores jobs lige så meget, som du elsker din virksomhed. 

Vi er ressourcestærke problemløsere og produktive entreprenuer der kombinerer vores ressourcer og vores evner til det fulde når vi leverer stærk projektledelse, de bedste best practises og værdifuld rådgivning til alle projekter vi kaster os over.