Uniqtracking

Et online GPS-tracking system med kompleks logistikfunktionalitet.

Den korte

Uniqtracking har specialiseret sig i at tilbyde GPS-køretøjssporingstjenester til:

  • Individuelle kunder, så de kan modtage forsikringsfordele og føle sig mere sikre ved at eje dyre køretøjer;
  • Virksomheder, der ejer køretøjsflåder, så de kan holde øje med, hvor deres køretøjer er, administrere deres flåder og få rapporter om, hvor deres køretøjer er på vej hen;
  • Leasingselskaber, der leaser køretøjer til andre virksomheder/individer, så de kan sikre, at deres køretøjer er sikre og tilbyder effektive splitleasingfunktioner (et firma og individuelt leaser et køretøj sammen for skattefordele; dette kræver at man kan spore, hvor meget kørsel der sker privat og hvor meget til kommercielle formål).

Inden kontakt til os, brugte Uniqtracking et andet tredjepartssystem til at udføre alle disse opgaver. Imidlertid skabte dens begrænsede kapacitet og uenighed med systemejerne behovet for at opbygge deres eget unikke system. Vores hovedopgave var at designe infrastrukturen og bygge den op fra bunden.


Teknologi

  • HTML/CSS
  • .NET
  • MSSQL
  • JavaScript

Hvad Vi Gjorde

Vi oprettede et online GPS-tracking system med kompleks logistikfunktionalitet, herunder flådestyring, chaufførlogs tracking, online realtids køretøjssporing, alarmsending ved tyveri, hastighedsgrænse, flytning ind/ud af definerede zoner og andre specifikke situationer. Softwaren viser en realtidsposition for ethvert køretøj med GPS-enheden installeret. Og hvad mere er, Uniqtracking-systemet gemmer alle rapporterede data og gør det tilgængeligt i hele enhedens levetid.

  • Systemet blev designet med en modulær (mikroservice) arkitektur i tankerne. Dette forenkler udviklingen, da det det meste af tiden kun er et eller to moduler der er påvirket af ændringerne.
  • Databehandling kan ske parallelt. Dette gør det muligt at distribuere det over flere servere, hvis det er nødvendigt, hvilket skaber muligheden for at behandle ubegrænsede mængder data og understøtter et meget stort antal GPS-enheder. Selvom dette ikke var nødvendigt for systemets indledende kapacitet, tillod dette at bygge det med denne funktionalitet allerede muligt, at systemet kunne forblive relativt uændret gennem årene, mens det stadigt er perfekt i stand til at håndtere den stadigt stigende belastning.
  • En database med handlinger blev valgt til lagring af alle ændringer, der sker i systemet. Dette har muliggjort enkel tilføjelse af nye funktioner, der er kompatible med systemet. Alle eksisterende begivenheder kan genbehandles igen med ny funktionalitet, og de opdaterede data kan straks vises. Dette kan være svært at forstå, så her er et simpelt hypotetisk eksempel: Lad os sige, at vi har en liste over kunder i systemet, og vi er interesserede i at vide, hvornår hver af disse varer blev oprettet. Vi kan tilføje ny funktionalitet, der inkluderer oprettelsesdato sammen med resten af kundeoplysninger om kundeindgangen i databasen. Vi kan derefter genbehandle alle kunde handlings begivenheder i handlings databasen og opdatere alle eksisterende kundedata med deres oprindelige oprettelsesdato.

Resultatet

Vi har været i stand til at oprette et system, der har set en stor stigning i brugen, men som ikke har brug for større omskrivninger for at understøtte denne brug. Forudsigelserne, der blev foretaget i de indledende designfaser, har gjort det muligt for systemet at skalere vandret (tilføje yderligere servere) i stedet for lodret (hvilket gør serverne mere kraftfulde og også langt dyrere) med kun mindre hardwareforbedringer.

Siden det nye system er blevet lanceret, har Uniqtracking været i stand til hurtigt at tilføje nye funktioner og reagere på markedets krav i tide.

Front IT har været i stand til at matche vores behov. De forstår vores forretning og vores kunders behov. De er meget fleksible med arbejdstiden, når det er nødvendigt, og de er dedikeret til vores system og processen med at få det til at køre problemfrit 24/7, 365 dage om året.

Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!

Hvordan ser succes ud for jer og jeres virksomhed? Lad os finde ud af det sammen!

Kontakt os
Lad os høre om jeres ideer, og hvad I arbejder på!