Laravel er et kraftigt open source PHP-framework der kan bruges til at opbygge et stort udvalg af webapplikationer. Den indeholder et massivt bibliotek med færdige komponenter, funktioner og værktøjer, der gør opgaver som routing, fejlhåndtering, sessioner og caching lettere at implementere. Og funktionerne etc gør det letter at udvikle skræddersyede websteder og apps med større hastighed og effektivitet.

Som PHP-framework er den hurtig, yderst funktionel, extensibel og tværplatform, og drager fordele af dets stort, lidenskabeligt udviklersamfund, der ofte skaber fremragende tredjepartspakker, værktøjer og plugins. Den gør også brug af Composer, en package dependency administrator der giver dig mulighed for at inkludere biblioteker i din applikation. Composer holder også styr med opdateringer til de biblioteker du har og sørger for at du har de senest opdaterede versioner. Den leverer en ubesværet måde at bruge rigdommen af færdige redskaber som står til din rådighed på, men også en måde til at fremtidssikre din app.

HVORFOR VÆLGE LARAVEL?

Laravel blev bygget ved at skære Symfony, en større og mere etableret PHP-framework, ned til kun de bedste dele, og ved at fjerne af de tungere, mindre væsentlige dele. Resultatet er et slankere, mere fleksibelt og mere letanvendeligt framework - derfor er det forståeligt at Laravel har vist sig at være den mest anvendte PHP-framework blandt udviklere.

Det kan sammenfattes således:

  • MVC (Model View Controller) Pattern
  • Performante websteder og applikationer
  • URL-routing
  • Fejl og undtagelseshåndtering (exception handling)
  • Sikre websteder og apps

MVC (MODEL VIEW CONTROLLER) PATTERN

En af de støre fordele der tilbydes af Laravel er at den er baseret på et Model-View-Controller (MVC) architectural pattern (arkitektonisk mønster). Dette er en effektiv metode til at designe og implementere en applikation til effektivt at adskille forretningslogik-koden, som er det der sker i en applikations backend, og præsentationskode, der definerer, hvad brugeren ser på skærmen.

En MVC fungerer ved hjælp af en controller, 'C' i MVC, der sidder mellem modellen (M), som er applikationens datamodel, og visningen (V=view på engelsk), der bestemmer, hvad der præsenteres for brugeren. Når en bruger fremsætter en anmodning gennem Viewlaget, så kommunikerer den med Controlleren, der videresender den til Modellen. Derefter spørges Modellen og resultaterne returneres til Controlleren, der sender den tilbage til View for brugeren. At designe et websted eller en applikation på denne måde gør det lettere at udvikle sine forskellige dele separat, hvilket giver mulighed for hurtigere og mere fleksibel vedligeholdelse og udvikling.

Det giver også Laravel mulighed for at lægge vægt på hvad den kalder for elegant kode, hvorved menes praksis med at optimere koden til at være så klar og velorganiseret som muligt. Dette gør koden også meget nemmere at vedligeholde og videreudvikle, hvilket resulterer i en konsekvent bedre ydelse for appen på lang sigt.

PERFORMANTE WEBSTEDER OG APPLIKATIONER

Den første store fordel ved at bygge websteder og apps med Laravel er at de vil blive hurtige, da Laravel tilbyder en række indbyggede funktioner til at sikre en højere ydelse. For eksempel: Det har flere cache-indstillinger, som giver dig mulighed for at gemme de mest almindelige eller tidskrævende anmodninger i programmets filsystem ved hjælp af dets cache-driver. Så returneres de til brugeren på kortere tid. Dette er især nyttigt når en applikation modtager komplicerede databaseforespørgsler som kan lægge belastning på systemressourcer og resultere i langsommere belastningstider. Laravel indeholder integrations-API'er til nogle af de mest anvendte cache-backends, f eks Memcached.

Slutresultatet er et mere performant websted eller en app med hurtigere indlæsningstider. I betragtning af at ca. 50% af besøgende vil forlade et websted hvis det ikke indlæses inden for 3 sekunder, så betaler det sig bogstaveligt talt at være hurtigere end konkurrencen. Du konverterer en større procentdel af besøgende til kunder, hvilket er lige med større fortjeneste.

URL-ROUTING

Udvikling med Laravel resulterer også i en bedre helhedsoplevelse for de enkelte besøgende. Det første eksempel på en funktion der hjælper med at opnå det resultat er dens URL-routingfunktioner. Det giver dig mulighed for at rette brugeranmodninger til den mest egnede controller, som så giver dig større kontrol over, hvor du sender besøgende hen, og hvad de så ser.

SIKRE WEBSTEDER OG APPS

For det tredje, så hjælper Laravel med at skabe sikre websteder og apps med et antal indbyggede funktioner designet til at beskytte dem mod cybertrusler. Disse omfatter avanceret godkendelseslogik til login-systemer, datakryptering og andre foranstaltninger til at beskytte mod SQL-injektion, mod cross-site scripting og cross-site anmodningsforfalskninger og andre almindelige hacking sårbarheder.

FEJL OG UNDTAGELSESHÅNDTERING (EXCEPTION HANDLING)

Denne funktionalitet er understøttet af Laravels fremragende fejl- og undtagelseshåndtering, som allerede er konfigureret som standard. I lighed med routing giver det dig kontrol over, hvad de besøgende ser, dog her i tilfælde af fejl. I stedet for at se en forvirrende fejlmeddelelse, så styrer du meddelelsen som de præsenteres for, og hvortil de dirigeres. Intet svækker tilliden til en virksomhed hurtigere end et websted der ser ud til at være ødelagt. Med bedre undtagelseshåndtering vil du være bedre i stand til at beholde besøgende.

LARAVEL OG FRONTIT

Vores udviklere gør fremragende brug af PHP’s kraftfulde kapaciteter og omfattende tredjepartsupport til at oprette kraftfulde, performante websteder og applikationer. Vi kan hjælpe dig med at:

  • Oprette hurtige fullstack applikationer
  • Gendesigne en eksisterende applikation for at gøre det mere performant og lettere at opdatere
  • Bygge specieltillavede komponenter til eksisterende websteder og applikationer

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi ved, hvordan man bruger Laravel til at udvikle hurtige, performante og stabile webapplikationer. Ved at bruge Laravel til at udvikle apps som er i overensstemmelse med en MVC-arkitektur, så er vi i i stand til at bygge apps med en systematisk kodebase som er lettere at vedligeholde og udvikle videre på. Dertil kommer at du, ved at benytte en PHP framework, drager fordel af et væld af afprøvede og testede, køreklare komponenter, der skærer ned på udviklingstid og, endnu bedre, på udviklingsomkostninger.

Kontakt os

E-mail
Besked