React.js var oprindeligt udviklet af en af Facebooks softwareingeniører der hed Jordan Walke. Den blev udviklet til at være en basis for udvikling af enkeltside- eller mobile apps. Ideen til React blev inspireret af PHP framework’en til HTML --XHP-- og den blev først brugt på Facebooks egen newsfeed. Den blev til et open-source produkt i maj 2013.

Den efterfølgende udvikling af React.js førte til implementering af native Android-, iOS- og UWP- udviklingskapabiliteter som blev frigivet som open-source i 2015--en funktionalitet som blev højt værdsat i branchen. En prototype blev lavet under Facebooks interne hackathon.

Idag er React.js sandsynligvis et af de mest populære front-end biblioteker og bliver brugt af mange kendte platforme overalt i verden, f eks Netflix, Airbnb, Walmart, Facebook and tusindvis af andre. React nyder support fra den store brugergruppe af udviklere der anvender React.js og dens avancerede features til deres sofistikerede og ydelseskrævende projekter.

FEATURES

Nøglen til React.js’ værdi er at den leverer en platformuafhængig view layer til mobil- og webapps. Den sikrer at produkter der anvender React.js er hurtige, skalérbare og let at modificere. Den opfylder dette løfte ved at gøre det let at skabe komponentbaserede løsninger der anvende features såsom envejs-dataflow, JSX, React Native, virtuelle data-object modeller (Doms), og ved at binde HTML-brugerfladens processflow-generering til JavaScript funktioner.

Kort sagt, de vigtigste features af React.js er:

  • Robust og intelligent rendering
  • Genbrugelige komponenter og skabeloner
  • Dependency management og resolution
  • Datarelationer og bindinger

HVOR SKULLE DU VÆLGE REACT.JS?

React.js har nogle vigtige fordele der kommer web- og mobilapps til gode.

ENKEL OG LIGHTWEIGHT

React arbejder kun med viewlaget, noget som adskiller det fra fuldtgyldige ”heavy” frameworks såsom Ember eller Angular

GENBRUGELIGE KOMPONENTER

Ved at bruge en komponent-baseret struktur, så gør React det muligt at bygge software som et puslespil -- man kan begynde med de mindste dele såsom UI-komponenter/kontroller, og bygge dem samme til at bygge større komponenter og gentage processen indtil den højeste overordnede komponent på appniveauet er nået.

ABSTRAKTIONSLAG

Det er lige så vigtigt at enhver komponent er født med en intern logik som er uafhængig af andre dele af puslespillet. Det muliggør fuldstændig genbrug af alle komponenter, noget som tillader meget hurtig softwareudvikling og bedre ROI såvel som en strømlinet, ensartet look and feel.

INTEGRATION MED TYPESCRIPT

React har taget Typescript helt til sig og leverer udviklere hårdt tiltrængte værktøjer til at validere deres kode med et mindstemål af ulejlighed og tidsforbrug.

JSX

Ved første øjekast ser Reacts JSX ud som alle andre værktøjer til konstruktion af HTMl-skabeloner. Men der findes én afgørende forskel -- JSX kan integreres med Typescript helt uden problemer, og det giver udviklere trygheden som kommer fra at vide, på et meget tidligt tidspunkt i udviklingsprocessen, at deres skabelonkode er korrekt.

USÆDVANLIGE PRÆSTATIONER

React er indrettet til applikationer der kræver hyppige UI-opdateringer samt dem med meget intensiv brugerinteraktion, og den vil også virke godt i en hvilken som helst anden sammenhæng der kræver højtydende rendering. React gør dette ved at anvende Virtual DOM -- en teknologi som først renderer opdateringer i hukommelsen, sammenligner dem så med tidligere tilstande og beregner så den mest effektive måde at anvende de identificerede ændringer. Denne proces minimerer read-write tiderne.

REACT NATIVE

React er også et springbræt til indførelse af React Native -- en teknologi til skrivning af unified native apps til Android og iOS såvel som Microsofts Universal Windows Platform. Selv om koden der kommer ud af det ikke er nøjagtig ens i både web- og mobilappsene, så forbliver metodikken og arkitekturen det samme, og det sikrer en hurtigere og mere kosteffektiv udviklingsproces.

FRONTIT AND REACT

Vores erfarne React.js-programmører er altid på udkig efter bedre og mere kosteffektive måder at skabe en konkurrencefordel til vores kunder.

Vores erfarent team kan hjælpe dig med:

  • Udvikling af webapplikationer ved brug af React.js, deriblandt teknisk design og UI/UX design.
  • Udvikling af React.js-baserede specialløsninger og plugins.
  • Support og vedligeholdelse af ældre React.js løsninger
  • Migration til React.js teknologien.
  • React.js/React Native-baseret udvikling af mobile applikationer

HVOR VÆLGE OS?

Foruden at levere React.js-baserede udviklingsservices såvel som avanceret ekspertise i komplementære teknologier og metodologier som lader vore kunder drage fordel af det at vi dækker hele projektudviklingsprocessen, så kan FrontIT leverer alt indenfor softwareudvikling, fra den spæde ide til levering, vedligeholdelse og support.

Bundlinien er at vores erfarent team er klar til at levere den maksimale udbytte for dine investeringer, til at være en one-stop-shop for alle dele af dit projekt: kravspecifikation, design, projektstyring, implementering af specialløsninger med de specificerede teknologier, heriblandt React.js til udvikling af frontenden.

Vi vil gerne invitere dig til at blive én af vores tilfredse kunder, at opleve FrontIT’s måde at arbejde på og at lære hvorfor vores nuværende kunder trygt overlader deres kritiske It-projekter til os.

Kontakt os

E-mail
Besked