Symfony er en PHP framework som er baseret på Model-View Controller (MVC) paradigmet. Den er udviklet til at hjælpe med konstruktion af webapplikationer på enterpriseniveau. Symfony er et open source produkt hvis formål det er at lave værktøjer til hurtigere produktion af nye applikationer ved at minimere repetitive arbejdsgange og sikre lettere vedligeholdelse.

Ligsom nogle andre populære open source løsninger var Symfony oprindeligt udtænkt som et proprietært system til at servicere dens skabers - det interaktive agentur SensioLabs - kunder. Den blev så frigivet til almindelig brug i 2005.

Idag er Symfony en af de førende PHP-baserede open source frameworks. Den bliver anvendt verden over af titusindvis af webapplikationer i forskellige brancher, og dens komponenter bliver brugt af mange open source PHP projekter i hele verden, f eks phpBB, EZ Publish og Drupal, til opbygning af deres applikationer.

Symfony bliver kontinuerligt vedligeholdt, udviklet og dokumenteret af et stort samfund af udviklere, heriblandt SensioLabs, den oprindelige skaber af sproget.

FULD KONTROL

Mens FrontIT kan levere udviklingsservices ved at anvende en række forskellige offentligt tilgængelige frameworks, så er Symfony dog ofte vores første valg til meget komplekse projekter der behøver en robust implementering af extensibilitet og skalérbarhed til webapps, og compliance med høje sikkerhedsstandarder og lav vedligeholdelsesbehov.

Vi opnår disse resultater ved at bygge på vores store erfaring med framework’en, ved at bruge Symfony best practices, ved at holde os ajour med de seneste teknologiske fremskridt og ved at udøve stringente kvalitetskontrol- og projektstyringsteknikker.

Under deres arbejde på Sympfony projekter har vores team af udviklere tilegnet sig færdigheder i anvendelse af denne framework som kun kan opnås gennem årelang erfaring. Det gør det muligt for os at levere højkvalitets services hurtigt og kosteffektivt, og at kunne stå ved vores løfte om at give dig det bedste i komplette Symfony-baserede løsninger.

FrontIT’s udvikingsydelser indbefatter:

  • Symfony-baseret udvikling af portaler
  • Symfony udvikling, specielle plugins eller bundle udvikling
  • Symfony komponentudvikling
  • Konsulenttjenester
  • Migration af kunde/legacy applikationer
  • Vedligholdelse og support
  • Outsourcing (body-shopping) af erfarne Symfony udviklere

HVOR VÆLGE SYMFONY?

Med FontIT’s hjælp vil du kunne nyde godt af fordelene som kommer med Symfony framework’en:

HURTIGHED

I en verden med ”world-wide-wait” kan svartiderne på din website afgør om du får en ny kunde eller mister én. Symfony var, fra begyndelsen, udformet med en stærk fokus på performance og den effektive anvendelse af It-ressourcerne. Den slår konkurrerende PHP platformer væsentligt hvad performance angår. Symfony er også konkurrencedygtig sammenlignet med andre feature-rich frameworks, men mindre feature-rich alternativer såsom Silex er, ikke overraskende, noget hurtigere.

SIKKERHED

Ikke mindst idag findes der næppe et vigtigere emne end datasikkerheden i det online-miljø - lige meget om der er tale om kundedata eller fortrolige forretningsoplysninger. Symfony leverer nogle robuste sikkerhedsfunktioner og avancerede algoritmer som dækker alle almindeligt forekommende behov, for eksempel autentificering og autorisation, user login, datasikkerhed, sikker oplagring af passwords osv.

FLEKSIBILITET

Uanset størrelsen af projektet eller din virksomheds behov, så vil Symfony være istand til at skalere og tilpasse sig dine krav - en evne som er indbygget i framework’ens konstruktion og dertil støtte af hele ecosystemet og open source forretningsmodellen - MIT licensen.

AGILITY

Fra Symfonys kerne til de forskelligartede komponenter, så er alt indenfor framework’en at betragte som en ”plug-in” som giver ekstra funktionalitet. Disse selvstændige byggeklodser kommunikerer med hinanden via systeminterfacekontakterne og kan derfor let blive tilføjet, konfigureret, delt og genbrugt efter behov uden at en total nybygning eller genkonfigurering af løsningen bliver nødvendig.

BRUGERSAMFUNDET

Din investering i Symfony er sikret pga den kæmpestor brugersamfund af professionelle udvikler som hele tiden er igang med at udvikle, udvide og supportere framework’en. Vigtige versioner af Symfony bliver også formelt supporteret i 3 år af den oprindelige skaber af Symfony, SensioLabs. SensioLabs har også lovet at opretholde kompatibiliteten mellem mindre vigtige versioner af Symfony gennem stabile interfaces, som defineret i den offentlige API.

Kontakt os

E-mail
Besked