GENEREL HISTORIE OG BRUG

Vue.js er et frontend Javascript framework, som bruges til at skabe brugerflader og applikationer. Disse er som regel webbaserede, selvom Vue.js også kan bruges til udvikling af mobil- og desktop-applikationer. Kort sagt så giver Vue.js et omfattende sæt værktøjer til udvikling, organisering og skalering af dine brugerflader og frontend applikationer.

Vue.js er udviklet af Evan You, mens han arbejdede hos Google. Det blev skabt ud fra Evans ønske om at skabe et fleksibelt og let, men meget funktionelt og effektivt sæt værktøjer til skabelse af applikationer. Under udviklingen tog Evan mange af de bedste idéer fra andre frameworks, som tovejs databinding og brug af virtuel DOM, samtidig med at han udelod noget af den kompleksitet, som han mente, gjorde dem besværlige. Resultatet var et let, smidigt og strømlinet framework, som fokuserede på applikationernes visningslag. Den lille størrelse, brugervenligheden og de effektive funktioner er årsagen til, at Vue.js bliver stadigt mere populær, og ser ud til blive en stor del af fremtiden for webapplikationer.

Eksempler på firmaer, som allerede bruger Vue.js for at kunne gøre deres webapplikationer og overordnede brugererfaringer bedre er Facebook, Netflix, Alibaba, og Grammarly.

HVORFOR VÆLGE VUE.JS?

Den største styrke ved Vue.js er dens evne til at skabe smidige, men effektive brugerflader til applikationsværter. Da det er udviklet i Javascript, er det nemt at integrere i andre applikationer bygget på Javascript frameworks. Det giver også mulighed for simpel baglæns kompatibilitet, når de eksisterende dele af din applikation opgraderes. Det progressive design gør det muligt for dig at starte på ekstra udvikling i mindre målestok og lade dem vokse i takt med behovene for din applikation.

Opsummering:

  • Let og smidig, men effektivt
  • Nemt at integrere i eksisterende applikationer
  • Progressivt framework
  • Genanvendelige komponenter

FORDELE VED VUE.JS

Let og smidig

Vue.js’ lille størrelse og minimalistiske stil fokuserer på udvikling af applikationernes visningslag. Det gør det muligt for dig at skabe effektive brugerflader samt stærke enkelt side-applikationer.

Nem integrering

Vue.js kan nemt integreres i dine eksisterende applikationer uden at kompromittere din applikations nuværende funktionalitet eller forstyrre dit nuværende økosystem for udvikling.

Enkel, men skalérbar

Da det er et progressivt framework, kan du blot koble Vue.js til en enkelt del af din applikation og starte derfra; lade den udvikle sig organisk, som der er behov for det.

Genanvendelige komponenter

Som andre Javascript frameworks er Vue.js komponent-baseret, hvilket betyder, at du kan skabe små, genanvendelige dele og sætte den sammen for at lave en større, kompleks applikation. Det giver en bedre organisering af din applikation, gør det nemmere at udvikle og forbedre enkelte komponenter, når det opgraderes, og gør, at du kan integrere komponenter i eksisterende dele af din applikation.

HTML-skabeloner

Takket være dets system af direktiv og interpolation, har Vue.js et simpelt skabelonsystem, der gør, at HTML-filer kan fungere som skabeloner. Det gør det nemt for dem, som kender til HTML og CSS, at skabe meget funktionelle skabeloner med Vue.js

Tovejs databinding

Vue.js benytter et af de bedste aspekter ved Angular og bruger tovejs databinding til at omdanne ændringer i realtid til data fra brugerinput. Dette reducerer mængden af behandlingsarbejde, som skal udføres af din applikation, og forbedrer ydeevnen og den overordnede brugeroplevelse.

Virtuel DOM

Vue.js gør brug af virtuel DOM til at danne brugerflader. Dette reducerer signifikant behovet for at opdatere den egentlige DOM under bruger-interaktioner, hvilket reducerer mængden af databehandling for din applikation, og gør den dermed hurtigere og mere effektiv.

VUE.JS OG FRONTIT

Hos FrontIT forstår vi fordelene ved dette effektive framework og den rolle, det har i fremtiden for front-end applikationer. Vi kan hjælpe dig med at:

  • Skabe højtydende, lette og smidige front-end applikationer
  • Bygge tilpassede komponenter og plugins til dine eksisterende applikationer
  • Opgradere og fremtidssikre dine eksisterende applikationer
  • Forbedre dine brugerflader, din navigation og den overordnede brugeroplevelse af dine applikationer

HVORFOR VÆLGE OS

FrontIT kan hjælpe dig i hvert eneste trin af cyklussen med udvikling af software: fra de indledende konsultationer og skabelsen af et koncept til produktudvikling, testning, træning og vedligeholdelse og support.

Vores team af dygtige software-ingeniører har en omfattende erfaring i udvikling af webapplikationer med brug af Javascript, fra simple enkeltside-applikationer til SME'er til komplekse applikationer til større organisationer. Vores erfaring gør os i stand til at finde den bedste måde at bruge Vue.js på til at opbygge en webapplikation fra bunden, eller til at integrere det i dine eksisterende applikationer for at skabe hurtige, simple brugerflader, som kan give en bedre brugeroplevelse.

Ring til os i dag for at få en konsultation og komme med på listen over tilfredse kunder, som har overdraget deres behov for softwareudvikling til os.

Kontakt os

E-mail
Besked